• Bărbații și femeile sunt două lumi diferite, așa că nu e de mirare că adesea ne enervăm puțin unul pe celălalt cu anumite obiceiuri și acțiuni.
  • Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți a constatat că sforăitul este depășit de furtul de pături.
  • 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor.

Bărbații și femeile sunt două lumi diferite, așa că nu e de mirare că adesea ne enervăm puțin unul pe celălalt cu anumite obiceiuri și acțiuni. Viața cu un partener este plină de momente frumoase, dar întotdeauna există unele lucruri care ne pot enerva puțin. Din cauza anumitor obiceiuri și acțiuni masculine, femeile dau adesea din cap cu neîncredere. Acest lucru se referă în primul rând la dezordine și la lucruri mărunte”, cum ar fi lăsarea șosetelor murdare prin toată casa.

Unele obiceiuri inconștiente, care nu sunt sub controlul lor, ne calcă și ele pe nervi, cum ar fi sforăitul, dar se pare că nu asta este ceea ce le enervează cel mai mult pe reprezentantele sexului frumos în dormitor. Un sondaj efectuat pe un eșantion de peste 1.000 de respondenți a constatat că sforăitul este depășit de furtul de pături.

Respondenții au fost rugați să evalueze diverse scenarii în dormitor, iar luarea păturilor pe partea lor de pat a fost în fruntea listei celor mai enervante. Sforăitul s-a clasat pe locul al doilea, iar agitația constantă pe locul al treilea. În mod interesant, același obicei nu îi deranjează prea mult pe bărbați – respondenții de sex masculin sunt cel mai mult deranjați atunci când o femeie mănâncă în pat.

Recomandări

MUSK ÎI FACE CONCURENȚĂ LUI CHATGPT
TU ȘTII CE FACE COPILUL TĂU PE INTERNET?
DNA ÎL AUDIAZĂ PE WANG YAN
CUM FACI BUCUREȘTI VERDE?
CE AMENINȚĂ REALEGEREA URSULEI?
ROMANIA CHELTUIE 7 MLD LEI PE ARME

Aceeași cercetare a arătat că, cuplurile cu un pat mai mare sunt, în general, mai fericite, ceea ce este foarte logic, deoarece un confort mai mare în timpul somnului ne oferă un sentiment de satisfacție și suntem mai puțin împovărați de alte obiceiuri potențial iritante. De asemenea, este interesant cum 17% dintre femeile căsătorite au declarat că nu au nimic împotrivă să doarmă ocazional separat de partenerul lor, deoarece acest lucru facilitează odihna, în timp ce doar 8% dintre bărbații căsătoriți împărtășesc aceeași opinie.