• 15 % din numărul de rinoplastii sunt făcute de bărbați.
  • Aceștia mai apeleaza la blefaroplastie, botox si ginecomastie.
  • În sala de operație ajung și tineri de 17 ani.

În urmă cu câțiva ani operațiile estetice erau un subiect TABU în rândul bărbaților. Acum a devenit o normalitate, iar numărul celor care apelează la chirurgia estetică este tot mai mare. Gabriel Mazilu are 39 ani și este chirurg estetician la o clinică din Iași. El spune că 15% dintre intervențiile chirurgicale făcute de el sunt cerute de bărbați.

Gabriel Mazilu a explicat de ce apelează bărbații la operațiile estetice: „Și ei, la fel ca femeile, își doresc un aspect cât mai fresh, un aspect cât mai natural. În general bărbații peste 35 de ani, media, dar avem și bărbați sub vârsta de 18 ani, undeva între 16 și 18 ani care apelează pentru ginecomastie, creșterea sânilor și rinoplastie.

Procedurile nu sunt ieftine, dar merită efortul financiar. La aceasta concluzie a ajuns și Gabriel, un tânăr de 18 ani care și-a făcut o rinoplastie.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Oarecum, gândurile mele au fost cu mult înainte de a mă opera. Au început cu insecurități oarecum, pur și simplu nu suportam să-mi văd profilul. Aveam o jenă. Pur și simplu, credeam că orice persoană se uită la min, voia să se uite la nasul meu. Am vorbit cu părinții mei. Ei, inițial, nu au fost de acord cu decizia mea, dar le-am explicat că este vorba mai mult și de încrederea pe care o voi avea după operație” a explicat tânărul.