• Britanicii au mai multe șanse de a fi virgini decât oriunde altundeva.
  • Mai mult de unul din 20 de locuitori din Birmingham a declarat că nu a făcut niciodată sex.
  • Cei din Birmingham și Londra s-au dovedit a fi cei mai mari abținuți de la sex.

Britanicii au mai multe șanse de a fi virgini decât oriunde altundeva. Mai mult de unul din 20 de locuitori din Birmingham a declarat că nu a făcut niciodată sex. Având în vedere că în oraș locuiesc aproximativ 1 milion de adulți, se pare că 60.000 de adulți nu au avut niciodată o noapte de pasiune.

Londonezii nu au fost cu mult în urmă, 5% dintre ei declarându-se virgini – și cu o populație adultă de aproximativ 8 milioane de locuitori, asta înseamnă că 400.000 de persoane nu au făcut niciodată sex.

Cei din Newcastle au fost cei mai puțin susceptibili de a fi virgini, doar 1% dintre ei spunând că nu au făcut niciodată sex. Cu o populație de aproximativ 830.000 de locuitori, rezultă că în Geordie Land sunt doar 8.300 de virgini.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cei mai predispuși să nu fi avut niciodată relații sexuale au fost cei din Generația Z, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, 16% dintre ei declarând că au fost abstinenți. Cei de peste 55 de ani au fost cei mai puțin susceptibili de a fi virgini, deși 1% au declarat că sunt – și cu o populație de 17 milioane de persoane de peste 55 de ani, acest procent se ridică la 170.000.

Un total de 3% dintre mileniali – cu vârste cuprinse între 25-34 de ani – au declarat că nu au făcut sex niciodată, cu 2% dintre cei cu vârste cuprinse între 35-44 de ani și 2% dintre cei cu vârste cuprinse între 45-54 de ani.

În Marea Britanie în ansamblu, cu 59 de milioane de adulți, 3% au spus că nu au făcut niciodată sex, ceea ce înseamnă puțin sub 1,8 milioane de persoane. Brummie Kevin Pollack, 34 de ani, s-a declarat „uimit” de aceste statistici – spunând că a fost „surprins” că Birmingham a fost pe primul loc.

Tehnicianul de încălzire a spus: „Nu credeam că în acest campionat vom fi în top. Mi-am pierdut virginitatea când aveam 17 ani și, ca să fiu sincer, am fost unul dintre ultimii din grupa mea de vârstă care și-a pierdut-o.”

Un purtător de cuvânt al Paddy Power a declarat: „Studiul nostru a constatat că 3% dintre adulții britanici sunt virgini, aproximativ 1,8 milioane. Cei din Birmingham și Londra s-au dovedit a fi cei mai mari abținuți de la sex. Cu toate acestea, oamenii din Newcastle par să aibă cel mai mic număr de virgini, doar 1% dintre ei susținând că nu au făcut niciodată sex.”