• Curelele au devenit noul accesoriu declarativ, purtate pur și simplu înnodate doar peste o rochie.
  • Purtăm mai multe piese pentru a putea lupta cu frigul și asta ne declansează creativitatea în moduri nebănuite.
  • Jacheta bomber intens colorată este noul stil favorit al zilelor reci.

Nu-i așa că și ție iti place să descoperi noi moduri de a purta piesele pe care deja le ai în garderobă? Astăzi vrem să îți dezvăluim cateva look-uri stylish, ușor de copiat, în care se regăsesc piese clasice pentru sezonul de iarnă.

Purtăm mai multe piese pentru a putea lupta cu frigul și asta ne declansează creativitatea în moduri nebănuite. Începem să ne întrebăm ce piese funcționează împreună și cum putem purta două jachete suprapuse atunci când este cu adevărat frig. Regula este una singură în perioada de tranziție între sezoane și temperaturi: poartă exact ce îți place!

Piese sofisticate, texturi grafice, mix&match, piese basic extrem de elegante purtate cu piese sport, toate acestea definesc noile colecții în tendințe. Iată câteva idei noi pentru inspirație în fiecare zi de iarnă care ne-a mai rămas!

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA

Geaca bomber colorată

Jacheta bomber intens colorată este noul stil favorit al zilelor reci, o varianta in tendinte a clasicei geci de iarna pentru dama. Poart-o cu pantaloni chino și botine albe sau peste rochia ta tricotată preferata, cu dres opac negru si pantofi sport in culori vibrante. Sezonul asta ai nevoie de o geaca cu adevarat cool, calduroasa si foarte versatila.

Rochia midi purtată cu curea

Curelele au devenit noul accesoriu declarativ, purtate pur și simplu înnodate doar peste o rochie. Noi iti propunem o alternativa putin mai feminina, un pulover sau cardigan purtat ca si curea. Acum ai un element colorat care sa evidentieze talia celor mai fluide rochii cu imprimeu din dulapul tau. Si in acelasi timp sa iti ofere confort si caldura oriunde ai fi.

Pantaloni/blugi wide leg

Ultimele modele de pantaloni sunt atat de confortabili incat te vei simti perfect relaxata sa ii porti cu botine cu toc si o camasa in perioada urmatoare. In februarie iti recomandam modele ample, stil palazzo in culori feminine, purtati cu ghetele sezonului si o bluza pe gat. Poarta blugii wide leg negri sau albastru deschis chiar si seara, cu una din sutele de modele de bluze de dama, dar mai ales ziua cu tricotaje oversized sau o camasa si un sacou. Jocurile de culoare ale unei bluze sunt cel mai bine puse in valoare de nuante basic pentru pantaloni: negru, nude, alb si accesorii minmaliste.

Geanta mini/micro

Noua IT bag este mini geanta! Atât de mică, încât poti purta in ea doar strictul necesar. Asta e o proba imposibila pentru o femeie care stie in sinea ei ca, la un moment dat in viata, un obiect ratacit printre alte o mie de lucruri pe care le duce in geanta ar putea fi necesar. Chiar asa … tu cat de des iti schimbi o geanta?