• 12% din românii care au cumpărat flori au făcut prima achiziție de acest fel
  • Pandemia și statul acasă a împins oamenii să își cumpere mai multe flori
  • Plantele purificatoare pot înlocui umidificatorul și purificatorul de aer

În pandemie stai mai mult în casă, așa că ai nevoie de aer curat.

Acum poți să îți înlocuiești purificatorul de aer, dar și umidificatorul, cu plante de aparatament. 12% dintre cei care și-au cumpărat plante de la începutul pandemiei au făcut prima dată o achiziție de acest fel, arată un sondaj realizat de Lovedeco.

Ștefania Chivoiu, angajată la un magazin floral specializat, spune că au crescut vânzările florilor, purificatoare de oxigen.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

„O plantă foarte potrivită pe care o putenține în dormitor este spathyphyllium. Există și variațiuni, game de iederă, care pot fi ținute în interior. Pachira, monstera sunt plante care aduc mult oxigen în casă. Pot să facă față la fel de bine, dacă nu chiar mai bine, decât orice purificator de aer pe care îl cumpărați din comerț”, spune Ştefana Chivoiu, specialist marketing Floria.

Eliza Matei și-a cumpărat mai multe plante în pandemie pentru a se simți mai aproape de natură și pentru a respira un aer curat.

„Mi-am luat un spathyphyllium. Aceasta este o plantă care îmi curătă aerul și mă ajută să am un somn mai liniștit. Mă face să mă simt mai apropiată de natură”, a spus Eliza.