Parfumul, accesoriul care poate schimba starea de spirit. Unde ar trebui aplicat ca mirosul să persiste mai mult timp

  • 9 din 10 femei spun că parfumul le poate schimba starea de spirit în mai bine
  • 52% dintre femei consideră că parfumul le oferă mai multă încredere, spune în studiu
  • În 2021, sunt în trend aromele fructate, spun specialiștii
  • Românii cheltuie anual 1,5 mld. de lei pe parfumuri, conform Ziarului Financiar

Parfumul – un accesoriu invizibil, dar irezistibil. Irina Mincă, o împătimită a acestor licori îmbietoare, îți transpune mirosul în cuvinte.

Parfumul îmi transmite o stare de bine, îmi dă extrem de multă energie de dimineața. Pentru mine parfumul este ca o cafea cu lapte. Este acel ceva de care am nevoie ca să pornesc un pic motoarele.”, a spus Irina Mincă, beauty trainer.

9 din 10 femei spun că parfumul pe care îl folosesc le poate schimba starea de spirit în mai bine, conform unui studiu făcut de iSense Solutions, o agentie de cercetare de piață.

Iar 52% dintre respondenții studiului sunt de părere că parfumul pe care îl poartă le oferă mai multă încredere.

Specialiștii îți spun că parfumul se pulverizează în locurile în care sângele pulsează cel mai tare, adică pe încheieturile mâinii, pe gât sau pe zona din spatele genunchilor. Iar dacă ai iritații, mai bine nu folosești deloc.

„Evocă înainte de toate acele amintiri și acele experiențe care au fost plăcute. Este bine să ne dăm cu parfum pentru că el nu este doar un produs cosmetic. El este o stare de spirit.”, spune Ana Maria Nicolae, brand communication manager.