Pasagerul unui avion din India a ascuns 1 kg de aur în rect pentru a evita taxele

Aur ascuns în rect
  • Pasagerul unui avion din India a fost prins cu 1 kg de aur ascuns în rect
  • Bărbatul a încercat să evite plata unei taxe de 18% pe prețioasele sale pepite
  • Miercuri, agenții vamali au confiscat mai puțin de un kilogram de aur de la un pasager care îl ascunsese în lenjeria intimă

Autoritățile indiene au observat în aeroportul Kannur un bărbat care merge ciudat și au descoperit că avea ascuns aproximativ un kilogram de pepite de aur în rect, scrie New York Post. Pasagerul GoAir a sosit marți din Dubai la Aeroportul Kannur din Kerala, unde a încercat să evite plata unei taxe de 18% pe prețioasele sale pepite și le-a ascuns acolo unde soarele nu strălucește.

Oficialii de la Unitatea de Informații Aeriene au extras marfa în valoare de aproximativ 60.000 de dolari, din fundul contrabandistului neidentificat, potrivit presei. Un alt pasager din același zbor a fost prins transportând 1,3 kilograme de aur, deși oficialii nu au dezvăluit dacă acel călător l-ar fi ascuns în același mod.

Miercuri, agenții vamali au confiscat mai puțin de un kilogram de aur de la un pasager care a aterizat în Kozhikode, India. Aurul era ascuns în lenjeria intimă a călătorului.