Pebbles, cel mai bătrân câine în viață din lume, a murit la 22 de ani

ANKARA, TURKIYE - SEPTEMBER 29: Nuray Kaya poses for a photo with adopted dog named "Susi" ahead of the 4th October World Animal Day in Ankara, Turkiye on September 29, 2022. Based on the motto "Love heals everything", animal lovers who had their pets treated and formed a strong bond with them in the process told their stories. Animal lovers witnessed the healing processes by adopting animals with various ailments. Omer Taha Cetin / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Pebbles, cel mai bătrân câine din lume, a murit la începutul acestei săptămâni, la vârsta de 22 de ani, în sud-estul Statelor Unite, a anunţat miercuri Cartea Recordurilor Mondiale Guinness pe site-ul său, potrivit Fox News.

,,Pebbles, cel mai bătrân câine din lume, a murit, din păcate, în mod natural şi în pace, la ea acasă, înconjurată de familia sa” , au scris stăpânii ei pe Instagram.

https://www.instagram.com/pebbles_since_2000/?utm_source=ig_embed&ig_rid=097f5344-a3c2-4be0-9eae-5e08165b5634

Femela din familia foxterierilor a fost hrănită cu hrană pentru pisici de către stăpânii ei începând din 2012, ceea ce ar fi putut contribui la longevitatea ei.

Câinele s-a născut la data de 28 martie 2000 în Long Island, New York, şi a trăit mare parte din viaţă în statul Carolina de Sud.

În pofida staturii sale mici şi a greutăţii de doar 2 kilograme, ea a dat naştere de-a lungul vieţii la 32 de căţei.

Pebbles a fost desemnată cel mai bătrân câine din lume în mai 2022, în timpul unei vizite a experţilor de la Cartea Recordurilor Mondiale Guinness, o veritabilă instituţie care înregistrează recorduri în toate domeniile.

Potrivit proprietarei ei, Julie Gregory, secretul sănătăţii lui Pebbles a constat în îngrijirea ,,cu cea mai mare atenţie” de care a avut parte.

Pebbles, pasionată de muzică country, a murit cu cinci luni înainte de a împlini 23 de ani. 

Exit mobile version