• Tiberiu şi-a luat concediu şi a plecat cu rulota pe malul lacului.
  • Pescuitul, arta răbdării, este un mod benefic de relaxare şi îţi dezvoltă îndemânarea şi atenţia distributivă, spun psihologii.
  • Dacă vrei să stai în linişte şi să te bucuri de reuşita capturii, te costă 80 de lei pe zi, iar echipamentul, în medie, 300 de lei.

Tiberiu locuieşte în Braşov şi preferă să îşi petreacă zilele libere pe baltă. A investit aproximativ 2.000 de lei în undiţe, senzori de mişcare, lumini şi haine de camuflaj.

Aşteaptă şi o zi întreagă pentru marea captură, dar, până acum, a prins doar câţiva caraşi. Cât timp a stat la pescuit, Tiberiu a făcut şi un bulz ca la carte.

Dacă încerci acest sport, vei deveni mai răbdător, îndemânatic şi rapid, spun psihologii. Un set de pescuit pentru începători te costă 300 de lei, iar pentru o zi pe lac vei plati în medie 80 de lei.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Am ajuns, din nou, pe baltă, la relaxare. Păsări, natură, se aud şi broscuţele în aşteptarea marii capturi. Nu e chiar marea captură, dar sunt singurii care colaborează. Ne bucurăm de orice ne oferă natura”, spune Tiberiu Kincses.