Petrică Iștoc: „Ai nuntă anul acesta şi te gândeşti să o amâni? Mai gândeşte-te!”

  • Iubirea nu se amână la Iaşi.
  • Pleiada a lansat conceptul No dance, just moments!
  • Poţi opta pentru un moment de stand-up comedy, un caricaturist sau un magician.

Și organizatorii de evenimente se reinventează, pentru că pandemia a dat peste cap planurile de nuntă pe care, poate, le aveai. Un exemplu este Pleiada Boutique Hotel din Iași. A creat un concept nou – ”No dance! Just Moments”, pentru cei care vor să-și ducă visurile la bun sfârșit. 

Dora Morhan, PR Hotel Pleiada: „Credem cu adevărat că fericirea se conjugă la timpul prezent, iar iubirea merită să fie celebrată ajustând evenimentul în funcţie de condiţiile şi pentru siguranţa oaspeţilor noştri. 0:15 / 0:21 Atunci când vrei cu adevărat, când iubeşti cu adevărat, nu vrei să amâni.”

Conceptul vizează o alt fel de interacțiune între invitați. Poți avea un caricaturist, un magician, un DJ sau momente de stand-up comedy. Uite câteva exemple.

Petrică Iștoc, stand-up comedy: „Ai nuntă anul acesta şi te gândeşti să o amâni? Mai gândeşte-te odată! Ce ai zice de un eveniment creat în siguranţă alături de cei dragi? Anul de graţie 2021, după cum l-au numit cei de la Pleiada, vine cu un nou concept pentru cei care vor să se căsătorească în acest an.”

Dora Morhan, PR Hotel Pleiada: „Credem cu adevărat că fericirea se conjugă la timpul prezent, iar iubirea merită să fie celebrată ajustând evenimentul în funcţie de condiţiile şi pentru siguranţa oaspeţilor noştri. Atunci când vrei cu adevărat, când iubeşti cu adevărat, nu vrei să amâni. Conceptul în sine vizează o altfel de interacţiune pentru oaspeţi. Tu poţi invita un caricaturist, magician, piano bar, stand-up comedy, un DJ sau un cvartet.”