• Un pilot de avion a dezvăluit oamenilor ce se întâmplă cu nevoile din toaleta avionului în timpul zborului.
  • Garrett a intrat pe TikTok pentru a dezminți afirmațiile potrivit cărora reziduurile sunt aruncate pe populația de sub avion dacă cineva folosește instalațiile de la bord.
  • Știai că atunci când tragi apa la toaletă în avion, aceasta nu se varsă în populația de jos?

Un pilot de avion a dezvăluit oamenilor ce se întâmplă cu nevoile din toaleta avionului în timpul zborului. Utilizatorul de social media Garrett împărtășește în mod regulat videoclipuri online despre viața sa ca pilot de avion, de la cum să obții un loc de muncă în aviație până la de ce nu trebuie să îți fie frică de zbor.

Recent, Garrett a intrat pe TikTok pentru a dezminți afirmațiile potrivit cărora reziduurile sunt aruncate pe populația de sub avion dacă cineva folosește instalațiile de la bord. Postând videoclipul pe contul său @flywithgarrett, care a câștigat peste 300.000 de like-uri, el a spus: „Când ești într-un avion și trebuie să mergi la baie, te-ai întrebat unde se duce aceasta? Știai că atunci când tragi apa la toaletă în avion, aceasta nu se varsă în populația de jos? Se duce prin instalații sanitare în partea din spate a aeronavei și în compartimentele de etanșare, unde echipajul de la sol de la destinație va elimina toate acele deșeuri. Pe un 747 – pe un zbor de cursă lungă – toaletele pot fi trase de peste o mie de ori, creând peste 320 de galoane de deșeuri. Asta înseamnă foarte mult.”

@flywithgarrett

Ever curious where it goes when you’re on the airplane? 🤢💩✈️

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
♬ original sound - Flywithgarrett

Telespectatorii au rămas stupefiați de faptul că a fost nevoie să li se explice acest lucru, deoarece nu și-au dat seama că unii oameni chiar credeau că nevoile sunt aruncate din avion. Un utilizator a spus: „Nu m-am gândit niciodată la asta.”

Un alt utilizator a adăugat: „Alți oameni care cred de fapt că ar fi expulzat din avion către populația de dedesubt? Și dacă da, acești oameni votează?”. Un al treilea a comentat: „Stai, oamenii chiar cred că se aruncă dedesubt? Deci ei cred că există deșeuri care cad din cer și care nu este al păsărilor?”

Foto: Tik Tok

Dar unii chiar au crezut asta, după cum a spus un utilizator: Întotdeauna am pus la îndoială acest lucru.” Un altul a răspuns: Am crezut că au le-au aruncat în ocean”.

Cu toate acestea, unii utilizatori au fost complet distrași de aspectul fizic al piloților și nu au acordat atenție la ceea ce a spus în clipul de 30 de secunde. O femeie a scris: Domnule, sunteți atrăgător”. O alta adăugat: Da, poți fi pilotul meu oricând”. Un al treilea a întrebat: Mai este cineva care nu a auzit nimic din toate astea?”.