• Pique a atacat-o pe Shakira în urma melodiei lansate de aceasta.
  • Fotbalistul s-a pozat cu un ceas Casio ca să atace melodia Shakirei.
  • Tot ca să o atace pe Shakira, fotbalistul a condus un Renault Twingo.

De ce nu-mi vii? că nu te vreau” – un remix între eminescu și Pique. Războiul dintre Pique și Shakira intră în prelungiri: surpriză, fostul fundaș al Barcelonei pleacă pe contra-atac!

După ce piesa lansată de Shakira a rupt topurile peste weekend, reacția lui Pique n-a întârziat să apară. A răspuns chiar la unul dintre versurile care a captat atenția internetului și care-l ataca cel mai tare – Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo / Ai schimbat un Rolex pe un Casio” .

S-a pozat întâi cu un ceas Casio, despre care a spus și că devine noul sponsor al ligii sale de fotbal, și a venit la antrenamente cu un Renault Twingo – ca să-i arate fostei partenere că e mulțumit cu alegerile sale.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nici Shakira nu s-a lăsat mai prejos: a pus o păpușă-vrăjitoare la balconul casei sale, care are vedere la casa fostei sale soacre, și a dat muzica la maxim, să se audă în tot cartierul. Bineînțeles, piesa cea nouă, în care-l atacă pe Pique și-n care, unul dintre versuri se traduce așa: mi-ai lăsat-o pe mama soacră vecină, presa la ușă și datorii la fisc.

Supărarea unora, bucuria brandurilor: conturile Casio, Amazon, Netflix, Google și Ikea au profitat din plin de scandal și au făcut trimiteri la versurile piesei în reclamele lor de pe social media. Cu toate astea, acțiunile Casio au scăzut imediat după anunțul parteneriatului cu Pique.