• Plajele din Vama Veche se deschid în acest sfârşit de săptămână
  • Preţurile pentru un şezlong sunt 30 de lei în timpul săptămânii şi 35 de lei în weekend
  • Cluburile de noapte din Vama Veche rămân închise o perioadă nedeterminată

Cornel Lazăr administrează două plaje în Vama Veche. Într-un an normal avea deja clienţi şi pe plajă erau 100 de umbrele şi aproximativ 200 de şezlonguri.

Anul acesta însă va deschide la doar 75% din capacitate

Dacă anul trecut un şezlong costa 25 de lei în timpul săptămânii şi 30 de lei în weekend, în acest sezon preţurile vor fi mai mari.

Trebuie să ştii, însă, că anul acesta poţi merge şi cu prosopul pe toate plajele amenajate.

Recomandări

ÎNCEPE SIMULAREA PENTRU BAC
STARE DE URGENȚĂ ÎN HAITI
HALEY ÎL ÎNVINGE PE TRUMP
INDIA SE PREGĂTEȘTE DE NUNTĂ
RECORD PENTRU BITCOIN
ORBAN SE VEDE CU TRUMP

„Este o creştere de 5 lei per şezlong, ţinând cont că s-a redus numărul de locuri pe plajă şi apar nişte cheltuieli noi. La fiecare schimbare de client şezlongurile trebuiesc dezinfectate”, spune Cornel Lazăr, administrator Amphora Vama Veche.

„Avem trei culoare. Plaja are cam 100 de metri deschidere la mare şi am creat trei zone de acces unde nu-i obligăm să-şi ia şezlongul, unde pot să se aşeze cu prosopul.

Problema e cu activitatea de seară pe care încă nu o vom deschide din frică că nu putem manageria aglomeraţia de oameni. Vama Veche e o staţiune cu specific aparte.

O staţiune de tineret, unde oamenii petrec pe plajă. La noi pe plajă se strâng în mod normal între 1000 şi 2000 de oameni. Aici va fi lovitura financiară”, adaugă Cornel Lazăr.