Pleci în vacanță și nu știi ce să faci cu cățelul tău? Ia în calcul să îl lași la un hotel canin cu piscină

  • La hotelul canin check-inul și check-outul se fac la ora 12, ca la un hotel obişnuit
  • Pe langă dragoste şi multă joacă, caţeii au parte de piscină şi condiţii de lux
  • Pentru o cameră VIP plăteşti 90 de lei, iar dacă animalul tău de companie este obişnuit să stea afară, te costă doar 50 de lei pe zi

Trebuie să pleci în vacanţă, dar nu ştii ce să faci cu animalul de companie? La Cluj găseşti hotelul canin, unde căţelul tău poate să petreacă o vacanţă de vis la fel ca tine. Căţeii care ajung aici sunt cazaţi în camere VIP cu terasă proprie, se scaldă în piscină şi se bucură cât e ziua de lungă de iarba verde. Pe lângă hotel, stăpânii au şi varianta să îşi lase animalele de companie peste zi, la grădiniţă.

Lina, o tânără de 26 de ani, împreună cu prietenul ei au creat anul trecut raiul animalelor: „Fiecare cameră este personalizată, home style. O canapea, jucării şi o terasă proprie unde se pot bucura de linişte. Venim la ei în fiecare zi să-i iubim“.

„Eu îi spun SPA, un loc creat plin de afecţiune. Unde oamenii îşi aduc copilaşii, eu aşa îi numesc, să se recreeze sau dacă nu au timp de ei, îi aduc aici în regim de grădiniţă peste zi sau când plecă în vacanţe“, mărturisește Lina Azzam, proprietară.

Teodora îşi cazează căţelul la hotel ori de câte ori plecă în concediu şi stă fără griji. Uite ce spune Teodora, clientă: „Am încredere. Primesc poze, video, ştiu ce mănâncă, ştiu că se plimbă, unde doarme, ştiu tot“.