• Ricardas Puisys este un lituanian despre care se credea că a murit.
  • Recent, bărbatul a fost găsit ducându-și traiul într-o pădure din Anglia.
  • Ricardas Puisys este din Wisbech, Cambridgeshire. El a dispărut fără urmă în luna septembrie 2015.

Un bărbat lituanian dispărea în Marea Britanie în urmă cu aproape cinci ani. Poliția credea că a fost ucis, însă Ricardas Puisys a fost, recent, găsit într-o pădure din centrul Angliei, unde se ascundea, scrie CNN.

Ricardas Puisys a fost văzut ultima dată la locul de muncă într-o sâmbătă, pe 26 septembrie 2015. Au apărut semne de întrebare după ce tânărul de 35 de ani nu s-a mai prezentat lunile următoare la job, unde lucra zilier. În luna noiembrie a acelui an, polițiștii au demarat o amplă căutare a acestuia și au deschis o anchetă pentru crimă.

Luni, poliția a dezvăluit că „misterul“ a fost elucidat, bărbatul fiind găsit într-o pădure din orașul Wisbech. „Timp de aproape cinci ani dispariția lui Ricardas a fost un mister total, până la sfârșitul lunii iunie, când am primit informații care ne-au ajutat să îl găsim“, au spus reprezentanții poliției.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Puisys a fost găsit într-o lizieră, unde locuia și se ascundea intenționat: „S-a ascuns foarte bine, intenționat, și nu a vorbit cu nimeni de ceva timp“. Autoritățile cred că s-a ascuns pentru a scăpa de anumite persoane care îl exploatau: „Credem că Ricardas a luat decizia de a fugi după ce a fost victima unui abuz, fiind supus exploatării“.

Te întrebi cum i-au călcat pe urme polițiștii? Mai multe selfie-uri ale bărbatului au fost postate pe un cont de Facebook în luna noiembrie a anului trecut, iar inspectorul-șef al diviziei de criminalistică a afirmat că descoperirea unui cont de Facebook sub numele lui Puisys a reprezentat „o turnură incredibilă“ în caz.

Bărbatul este acum păzit de polițiști.