Politicienii prin ochii copiilor. Florin Cîțu este „neimportant”, iar Marcel Ciolacu pare „genul de om care să bea bere la pet”

  • Puterea de analiză a copilului vine din inocență și încredere
  • La o primă analiză premierul Florin Cîțu nu pare a fi cineva cu adevărat important, din cauza aspectului său neîngrijit
  • Ștefan spune că Marcel Ciolacu „Pare genul de om care să bea bere

Știi că la politică se pricepe toată lumea. Copiii sunt, însă, cel mai greu de păcălit. Puterea de analiză a copilului vine din inocență și încredere.

Așa se face că, la o primă analiză premierul Florin Cîțu nu pare a fi cineva cu adevărat important, din cauza aspectului său neîngrijit: „Dacă este politician, nu cred că este unul foarte important, pentru că nu are jacheta călcată foarte bine. Pare că e drăguț numai cu oamenii importanți”.

Același lucru se poate spune și despre președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru că acesta: „Pare genul de om care să bea bere. Nu chiar cea mai ieftină, dar nici cea mai scumpă, ceva la pet”, a spus Ștefan.

Ce spun copiii despre Catedrala Mântuirii Neamului

Sunt imagini din România pe care le știi pe dinafară. Dar dacă îi întrebi pe copii, multe dintre aceste imagini ar putea să aibă un viitor diferit. De exemplu, Catedrala Mântuirii Neamului.

„Aici ar trebui să se construiască un cinematograf”, a spus Radu Augustin Andrei, 6 ani.

„Acela ar putea fi un castel. Castelul ăsta e ca un bloc cu oameni care vin la el”, spune Cristiano Dovănescu, 5 ani.