Flavian Săvescu, polițist criminalist la IPJ Caraș-Severin, a câștigat medalia de bronz la o expoziție internațională de artă fotografică, cu o fotografie care ilustrează o mamă care își îngrijește pruncul nou-născut, sub privirile copilei mai mari, într-o casă tradițională românească.

Comisarul șef Flavian Savescu este șeful Secției de Poliție Rurală nr.1 Reșița și a câștigat, la sfârșitul lunii trecute, medalia de bronz la cea de-a cincea ediție a Expoziției Internaționale de Artă Fotografică Câmpina Exhibitions – ONYX 2021, la categoria „Color People”, cu lucrarea „Maternal Care”.

„Fotografia ilustrează o mamă tradițională din România rurală, îngrijindu-și pruncul nou-născut, sub privirile copilei mai mari, într-un cadru de casă tradițională românească, polițistul criminalist reușind astfel să transmită prin intermediul fotografiei sale perfecțiunea și esența celui mai curat și puternic sentiment – dragostea de mamă“.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

La expoziția organizată anul acesta, în Luna Femeii, de către Societatea de Expoziții Fotografice Câmpina, au participat peste 550 de autori, din 65 de țări, fiind prezentate peste 8.000 de lucrări, în cadrul a cinci secțiuni.

Având la bază experiența de polițist criminalist, care presupune meticulozitate, privirea în ansamblu și atenție la detalii, Flavian Săvescu a absolvit, în 2017, cursurile unui master în fotografie la Universitatea din Cluj-Napoca.