Polițiști din New York, spitalizați după ce s-au plâns că milkshake-urile pe care le-au consumat aveau gust de înălbitor

Polițiști din New York au ajuns la spital după ce s-au plâns că milkshake-urile pe care le-au consumat aveau gust de înălbitor Sursă foto: Profimedia
  • Trei polițiști din New York au fost internați în spital după ce au băut milkshake-uri de la un aparat din Manhattan.
  • Ei cred că băuturile ar fi fost contaminate de înălbitor
  • Polițiștii au simțit gustul ciudat, așa că au mers la spital

Au vrut să bea un milkshake și au ajuns la spital. Trei polițiști din New York au fost spitalizați luni seară, după ce au consumat băuturi despre care cred că ar fi conținut înălbitor, scrie New York Post.

Agenții au simțit un gust ciudat când au consumat băuturile din locația lanțului de restaurante de pe Broadway. Ulterior, au fost duși la Spitalul Bellevue, unde au fost anunțați că trebuie să rămână sub observație.

A fost lansată o anchetă la restaurantul respectiv. Anchetatorii au recuperat două dintre paharele pe care agenții le-au aruncat. Unul dintre pahare era pe jumătate plin.

Un martor, John Goldman, în vârstă de 23 de ani, a spus că a fost surprins să vadă mașini de poliție în fața restaurantului, în cartierul care de obicei e „foarte liniștit“: „Polițiștii se uitau prin coșurile de gunoi și ne-am gândit că poate cineva a aruncat ceva acolo“.