• Un bărbat din Minneapolis povestește cum a ajuns și el victima polițistului ucigaș.
  • „A încercat să mă omoare. A tras în mine de două ori și m-a nimerit în burtă”, spune bărbatul. Totul s-a întâmplat în 2008 când oamenii legii au răspuns la un caz de violență domestică.
  • Victima spune că George Floyd ar fi trăit dacă polițistul ar fi fost pedepsit în 2008.
  • După decesul lui George Floyd, polițistul Chauvin împreună cu alți trei ofițeri au fost concediați.
  • George Floyd a murit după ce a fost imobilizat de Chauvin, care şi-a pus un genunchi pe gâtul lui. Moartea sa a stârnit un val de proteste violente.


Polițistul Minneapolis care l-a ucis pe bărbatul de culoare, George Floyd în timpul unei rețineri, era cât pe ce să omoare un alt bărbat, acum 12 ani în urmă, scrie Daily Mail.

Ira Latrell Toles, o altă victimă a polițistului povetește drama prin care a trecut în anul 2008, când ofițerii au răspuns unui apel de violență domestică.

„A intrat în casă și a început să mă lovească fără vreun avertisment, după a încercat să mă omoare. A tras în mine de două ori și m-a nimerit în burtă. Am rămas pe viață cu o gaură în stomac. Am încercat să mă apăr”, spune bărbatul. Tot acesta subliniază că George Floyd ar fi trăit dacă polițistul Chauvin ar fi fost pedepsit în 2008.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Toles a recunoscut că mama copilului său a chemat polițiștii în acea noapte, însă nu se aștepta să vină atât de mulți ofițeri, ba mai mult să sară la bătaie sau să încerce să-l omoare fără vreun avertisment.

„M-au lovit până când m-am prăbușit. M-au lăsat la intrare să sângerez până când au venit paramedicii.”, spune Ira Latrell Toles.

George Floyd a murit după ce a fost imobilizat de Chauvin, care şi-a pus un genunchi pe gâtul lui. Moartea sa a stârnit un val de proteste violente.

George Floyd, în vârstă de 46 de ani, a murit luni, iar o filmare îl arată respirând greu în timp ce un polițist alb are genunchiul pus pe gâtul lui.