• Actorul Danny Trejo este ucigașul din industria cinematografică americană modernă.
  • Înainte de a deveni celebru, actorul a fost închis pentru 11 ani pentru jaf armat și a vândut droguri și în captivitate.
  • Danny Trejo a apărut în peste 250 de filme. Tu pe care ți le amintești?

Danny Tejo a fost împușcat, înjunghiat, zdrobit, mâncat și torturat… de mai multe ori. Con Air, Zombie Hunter și 3-Headed Shark Attack sunt doar trei dintre filmele în care actorul sfârșește mort. Potrivit unui sondaj, Danny Tejo în vârstă de 76 de ani a murit pe ecrane mai mult decât oricare alt actor. Și dacă nu îi cunoșteai numele înainte de a citi acest articol, cu siguranță i-ai recunoscut chipul din sutele de filme și emisiuni TV, scrie BBC.

În filme, actorul apare de obicei cu părul strâns la spate, cu pieptul gol tatuat, și evident o armă.

 Când începeam să devin faimos, un bun prieten de-al meu mi-a spus:„Lumea întreagă poate crede că ești o vedetă de film, dar nu poți fi”. Atunci eu am răspuns: „Nu vreau să fiu o vedetă de film, ci un bun actor”, povestește actorul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Danny Trejo a fost închis la vârsta de 17 ani

Ceea ce nu cunoști despre celebrul actor este că, înainte de a-și începe cariera, acesta a fost prizioner cu profil înalt. „Este un miracol pentru că nu trebuia să ies atunci, în anii ’60”, spune el la Radio 1 Newsbeat. Închisoarea a durat mai mult de unsprezece ani, timp în care Danny Trejo a schimbat nouă închisori. Mai târziu, actorul a decis să aleagă drumul corect și să scape de dependența de droguri, ba chiar a devenit consilier pentru cei care și-au dorit să scape de acest viciu.