Portretul lui Danny Trejo. De la pușcăriaș, la un celebru actor care face senzație în roluri periculoase

Danny Tejo a fost împușcat, înjunghiat, zdrobit, mâncat și torturat… de mai multe ori. Con Air, Zombie Hunter și 3-Headed Shark Attack sunt doar trei dintre filmele în care actorul sfârșește mort. Potrivit unui sondaj, Danny Tejo în vârstă de 76 de ani a murit pe ecrane mai mult decât oricare alt actor. Și dacă nu îi cunoșteai numele înainte de a citi acest articol, cu siguranță i-ai recunoscut chipul din sutele de filme și emisiuni TV, scrie BBC.

În filme, actorul apare de obicei cu părul strâns la spate, cu pieptul gol tatuat, și evident o armă.

 Când începeam să devin faimos, un bun prieten de-al meu mi-a spus:„Lumea întreagă poate crede că ești o vedetă de film, dar nu poți fi”. Atunci eu am răspuns: „Nu vreau să fiu o vedetă de film, ci un bun actor”, povestește actorul.

Danny Trejo a fost închis la vârsta de 17 ani

Ceea ce nu cunoști despre celebrul actor este că, înainte de a-și începe cariera, acesta a fost prizioner cu profil înalt. „Este un miracol pentru că nu trebuia să ies atunci, în anii ’60”, spune el la Radio 1 Newsbeat. Închisoarea a durat mai mult de unsprezece ani, timp în care Danny Trejo a schimbat nouă închisori. Mai târziu, actorul a decis să aleagă drumul corect și să scape de dependența de droguri, ba chiar a devenit consilier pentru cei care și-au dorit să scape de acest viciu.

Exit mobile version