• Petrecerile şi festivalurile s-au anulat, cluburile au fost închise. Cum socializăm în continuare?
  • Designerii americani de la Production Club vin cu o propunere: costumul Micrashell
  • Costumul SF te lasă să respiri, să comunici, să bei şi să vapezi liniştit în orice spaţiu aglomerat

Industria de evenimente a fost pusă pe pauză de epidemia de Covid-19, dar designerii de la studioul din Los Angeles au găsit soluția pentru cei care vor să petreacă în continuare, dar fără a se expune riscului de a se infecta cu noul coronavirus. Dacă porți costumul Micrashell, desenat de studioul de creaţie Production Club, poți să socializezi în siguranţă în timpul epidemiei.

Acest costum a fost creat pentru a te lăsa să petreci în continuare, fără a te distanţa social. Dacă te întrebi cum funcționează, costumul se conectează la telefon și îţi permite să bei, să vapezi, să comunici cu cei din jur, ai şi propriul tău sistem de sunet cu subwoofer integrat şi o mască prin care poţi respira liniştit. Poţi face chiar şi sex prin el, spun cei care l-au proiectat.

Miguel Risueño, inventatorul şef de la Production Club, crede că e greşit să ne gândim doar la soluţii virtuale pentru petreceri, concerte şi alte evenimente ce implică mulţimi de oameni şi care s-au mutat recent în online. Oamenii vor căuta mereu ceva palpabil, ce implică mai multă emoţie şi interacţiune. Evenimentele de genul acesta sunt experienţe umane esenţiale şi creează amintiri care ne definesc vieţile.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”

Costumul este momentan doar la nivel de desen şi nu a fost produs încă, însă dacă măsurile de distanţare se menţin şi scenariile pesimiste, care prevăd reluarea evenimentelor cultural-artistice cel mai devreme în vara lui 2021, s-ar putea să avem nevoie de el. La noi în ţară, după cum a spus preşedintele Klaus Iohannis, cel mai probabil nu vom putea merge la marile festivaluri vara aceasta.

Sursă foto: Instagram/Production Club