• Un om misterios a fost găsit trăind în sălbăticie cu o haită de câini pe care îi striga din cealaltă parte a pădurii.
  • Tony a renunțat la civilizația din SUA pentru a trăi în pădure, unde a format o legătură de familie remarcabilă cu 31 de câini.
  • Filmat cu părul cărunt și zbârcit și purtând un hanorac rupt, pantaloni cargo și cizme, Tony a supraviețuit cumva fără un acoperiș deasupra capului.

Un om misterios a fost găsit trăind în sălbăticie cu o haită de câini pe care îi striga din cealaltă parte a pădurii. Tony a renunțat la civilizația din SUA pentru a trăi în pădure, unde a format o legătură de familie remarcabilă cu 31 de câini, alături de care dormea pentru a se încălzi în timpul lunilor de iarnă foarte friguroase.

Cel supranumit Omul de munte”, așa cum a fost numit de localnici, a petrecut o perioadă incredibilă de 16 ani departe de societate, în parcul național Natchez Trace din statul Tennessee. Filmat cu părul cărunt și zbârcit și purtând un hanorac rupt, pantaloni cargo și cizme, Tony a supraviețuit cumva fără un acoperiș deasupra capului. Vorbind în 2016 despre relația pe care Tony a construit-o cu câinii vagabonzi, Scotlund Haisley de la Animal Rescue Corp a declarat pentru News Channel 5: „Aceasta a fost singura familie pe care a cunoscut-o și a iubit-o”.

Descriind urletul animalic al lui Tony, Haisley a spus: „Tony era un animal de companie. Veneau din adâncul pădurii din multe direcții spre el. Era o priveliște extraordinară de văzut. Nu mai văzusem niciodată așa ceva. El dormea cu acești câini. Vă puteți imagina cât de cald îi era doar îngrămădit cu acești câini.”

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Cu toate acestea, traiul în condiții dificile, fără a-și pune în pericol sănătatea, nu putea continua prea mult timp, iar Tony a fost de acord să accepte ajutor, dar cu o condiție. Omul de munte a cerut ca fiecare dintre cei 31 de prieteni cu patru picioare ai săi să fie luați de Animal Rescue Corp și dați spre adopție pentru a-și putea trăi viața într-o familie iubitoare.


Camerele de luat vederi de la News Channel 5 au filmat în timp ce Tony, a cărui față era acoperită de pământ într-o presupusă sărbătoare, a cerut ca toți câinii săi să fie luați și examinați de veterinari. Haisley a spus: Era emoționat. Era fericit. Era emoționat. Puteți vedea combinația de triumf și tristețe, toate în aceeași imagine a feței sale”. După ce a fost dus la un adăpost temporar, Haisley a spus: Nu am văzut nimic: Aproape 100% dintre acești câini sunt foarte drăguți și doresc contactul cu oamenii.”

Unuia dintre câinii găsiți în stare gravă i-a fost amputat piciorul de către medicii veterinari pentru a evita alte leziuni și și-a revenit fericit, fiind gata să fie adoptat. Tony a refuzat să acorde un interviu la momentul respectiv, iar locul unde se află acum nu a fost raportat de către presa locală din Tennessee.

Telespectatorii reportajului de la News Channel 5 au recunoscut că au fost profund mișcați de dragostea lui Tony pentru animale. O persoană a scris: Acest om nu a fost singur, el a avut mai multă dragoste decât majoritatea oamenilor vor ști vreodată”.

Un al doilea a spus: „Când un om face un pact cu animalele, rareori îl încalcă. Tony nu și-a părăsit niciodată familia de câini pentru avere și faimă, ci le-a oferit un prieten care să rămână și să-i ajute să facă față lumii lor. Oameni ca Tony sunt puțini și foarte puțini, pentru că majoritatea oamenilor au motive ascunse. Încrederea și tovărășia, asta înseamnă totul pentru mine.”

Trebuie să fi fost sfâșietor să te desparți de acei câini”, a comentat un al treilea. Nu pot decât să sper și să mă rog ca fiecare dintre acești câini să își găsească case cu stăpâni care să îi iubească la fel de mult ca el.”