• Jojo este un român care, până de curând, locuia pe străzi din Franța
  • În ciuda faptului că locuia pe străzi, Jojo a donat 150 de euro pentru persoanele sinistrate de furtuna Alex, care a lovit Nisa
  • În urmă cu câteva zile, Jojo observă cum un hoț îi fură telefonului unei femei care era concentrată la fetița ei. El reușește să fugă după hoț și îl prinde

Jojo este un român care, până de curând, locuia pe străzi din Franța. El a reușit să impresioneze locuitorii din țara adoptivă prima dată în toamna anului trecut.

O furtună a lovit Coasta de Azur și mai multe oameni au murit, iar sude de mii de case au rămas fără electricitate. În ciuda faptului că locuia pe străzi, Jojo se implică și donează 150 de euro pentru persoanele sinistrate.

Gestul său nu rămâne fără ecou, iar presa locală scrie despre gestul românului care locuia pe străzi. În urma articolului, primarul îi oferă un job – agent de curățenie al orașului.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Totuși, presa din Nisa scrie din nou despre Jojo. „Noul gest eroic al lui Jojo”, titrează Nice Matin.

În urmă cu câteva zile, Jojo observă cum un hoț îi fură telefonului unei femei care era concentrată la fetița ei. El reușește să fugă după hoț și îl prinde.

Fără a cere nimic în schimb, bărbatul îi înapoiază telefonul femeii și pleacă, dar este recunoscut rapid de un localnic, iar gestul său ajunge iar în presa din Nisa.

Jojo, un erou discret, un super-erou, un om care nu are mai nimic, dar dă totul celorlalți. (…) Cel care nu avea altceva decât o bucată veche obosită dintr-o saltea așezată în vânt și totuși a decis să ofere toate micile sale economii victimelor furtunii Alex din octombrie trecut … O poveste despre inimă”, scrie publicația franceză.