Platforma Spotify organizează, joi, prima sa gală de premii.
  • Platforma Spotify organizează, joi, prima sa gală de premii.
  • Trofeele vor fi acordate luând în considerare datele privind difuzarea în streaming, reflectând efectiv preferinţele fanilor în materie de muzică.
  • Starul portorican Bad Bunny conduce în topul finaliştilor la premiile Spotify.

Gala premiilor Spotify va avea prima ediţie pe 5 martie, în Ciudad de Mexico, Mexic, iar câştigătorii sunt decişi exclusiv pe baza datelor generate de utilizatorii din Mexic.

Audiţiile, tiparele şi obiceiurile vor determina categoriile, finaliştii şi câştigătorii pentru premiile Spotify, oferind o reflectare adevărată a ceea ce ascultă fanii”, a anunţat compania într-un comunicat.

Premiile sunt similare celor acordate de Billboard, care sunt bazate pe cifrele de vânzări, streaming etc.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Bad Bunny conduce în topul finaliştilor la premiile Spotify, cu 13 menţiuni, pentru două piese ale sale, „Callaita” şi „La Cancion”. Este urmat în top de Banda MS, J Balvin şi Daddy Yankee, cu zece selecţii, potrivit Billboard. Printre ceilalţi finalişti se numără Natti Natasha, Ozuna, Karol G, Guaynaa, Sech, Luis Miguel şi Paulo Londra.

La gala Spotify vor fi acordate premii în peste 50 de categorii.

Înfiinţată în 2006 şi lansată în 2008, Spotify este o platformă de streaming audio care oferă acces la peste 50 de milioane de piese.

Foto: Mediafax Foto