• Bărbatul care a ieșit cu o pușcă la cei 300 de manifestanți Black Lives Matter a oferit primele explicații pentru acțiunea sa.
  • El a ieșit alături de soție la protestatarii care treceau prin fața curții lor.
  • Mark Closkey, avocat, a mărturisit că s-a temut pentru viața lui.

Proprietarul din St Louis care a amenințat cu o pușcă protestatarii pașnici „Black Lives Matter”, care treceau prin fața curții lui, a oferit o primă reacție pentru AP. Mark McCloskey a mărturisit că el și soția lui au fost „îngroziți” că vor fi uciși.

Mark McCloskey a spus pentru KMOV-TV că el și soția, care sunt avocați, s-au confruntat cu o gloată supărată pe strada lor privată și se temeau pentru viața lor: „A fost asemănător cu atacul Bastiliei. Poarta s-a deschis și o mulțime mare de oameni foarte supărați, care strigau, s-au revărsat”.

Nu au fost făcute plângeri împotriva lui McCloskeys. Poliția a spus că încă cercetează, dar a clasat cazul ca fiind unul de încălcare și agresare prin intimidare împotriva cuplului de către protestatari.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Avocatul lui McCloskeys a declarat luni că cei doi soți susțin mișcarea Black Lives Matter și nu doresc să devină eroi pentru cei care sunt împotriva manifestanților.