• Primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume se va deschide la Londra.
  • Magazinul va comercializa produse precum creme hidratante colorate, concealer, geluri pentru barbă și sprâncene.

Primul magazin de machiaj pentru bărbați din lume se va deschide în Londra, vineri, 23 iulie. Denumit „War Paint For Men”, magazinul va comercializa produse precum creme hidratante colorate, concealer, geluri pentru barbă și sprâncene, notează Daily Star.

Pe lângă vânzarea unei game complete de produse War Paint for Men, magazinul va oferi bărbaților posibilitatea de a se informa despre opțiunile de machiaj și de a testa produsele.

War Paint spune că principiul fondator a fost acela de a oferi bărbaților mai multe opțiuni de îngrijire personală și, prin faptul că arată și se simt mai bine, de a îmbunătăți încrederea în sine a bărbaților.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ

Scopul bine stabilit al magazinului

Marca și fondatorul său, Danny Gray, au fost susținători pasionați ai problemelor de sănătate mintală a bărbaților, o temă care va fi prezentă în magazin.

Acest lucru a dus la o colaborare cu Colectivul de frizerii Lions, un grup de frizerii de top fără scop lucrativ, instruite în domeniul sănătății mintale, pentru a ajuta la prevenirea sinuciderii bărbaților.

Prin plata unei tunsori, clienții vor contribui la salvarea de vieți. Fondatorul War Paint, Danny Gray, a declarat: „Sunt atât de mândru și entuziasmat să deschid primul magazin din lume al mărcii de machiaj pentru bărbați din Londra”.