• Un nou documentar dezvăluie că Diana era de părere că soțul ei ar trebui să „stea deoparte“ pentru a-l lăsa pe prințul William să fie succesorul Reginei
  • Ea și-a arătat clar „ura“ pentru Charles și a descris căsătoria lor drept „un iad“
  • Detaliile au apărut abia 25 de ani mai târziu, deoarece Max Hastings a refuzat să le publice

Nu e o noutate pentru tine că prințesa Diana și prințul Charles nu au avut o căsnicie prea fericită. Însă un nou documentar – „Diana: Adevărul din spatele interviului“ – îți dezvăluie detalii neștiute, care au apărut tocmai 25 de ani mai târziu.

Spre exemplu, vorbind înaintea interviului său de televiziune cu Martin Bashir, Diana și-a arătat „ura“ față de prințul Charles și a descris căsătoria lor drept „un iad din prima zi“, scrie Daily Mail.

Probabil tot din „ură“ față de Charles, Diana și-ar fi dorit ca soțul ei să îl lase pe William în locul său la tron și să „stea deoparte“ când vine vorba de succesiunea la tron. Considera că fiul lor merită să fie succesorul Reginei pentru că Charles, în ochii ei, nu era suficient de bun pentru a fi rege, arată noul documentar.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE

„Pentru că îi cunosc personalitatea, aș crede că slujba de top, așa cum o numesc ei, i-ar aduce limitări enorme. Nu știu dacă s-ar putea adapta“, ar fi spus ea.

Detaliile conversației cu fostul editor Daily Telegraph, Max Hastings, au apărut abia 25 de ani mai târziu. Sir Max a refuzat să le publice în încercarea de a nu genera un scandal regal.

„Am fost impresionat de faptul că a dorit să vorbească cu mine. Am petrecut câteva ore splendide alături de prinţesă. Erau lucruri captivante. Era evident cât de mult îl ura pe Charles. Da, l-a urât. Când am întrebat-o dacă «au existat vreodată momente fericite?», ea a spus «nu, căsătoria a fost iad încă din prima zi». Am fost uimit de toată sinceritatea sa. A spus că tot ce o interesează este succesiunea la tron a lui William. Mi-a spus, în mod explicit, «Nu cred că Charles e în stare să facă asta». Rezultatul pe care voia să-l vadă era ca Charles să stea deoparte ca moștenitor și ca William să ocupe tronul. Era convinsă de faptul că Charles nu poate face faţă acestei presiuni şi că William merită să fie următorul suveran“, povestește Sir Max.