• Prințul Harry spune că angajații ar trebui să aibă timp liber pentru a face „ muncă interioară.
  • Ducele de Sussex dezvăluie că își rezervă aproximativ 30-45 de minute în fiecare dimineață pentru meditație și pentru a „ construi reziliența. ”
  • Toți angajatorii ar trebui să le ofere angajaților timpul necesar pentru a lucra la sinele interior.

Prințul Harry spune că angajații ar trebui să beneficieze de timp liber pentru a face „muncă interioară” și pentru a se bucura de timp pentru sine.

Toți angajatorii ar trebui să le ofere angaților timpul necesar pentru a lucra la sinele interior în timpul orelor de lucru, declară Ducele de Sussex, care recomandă un timp de 45 de minute pentru sine în fiecare dimineață.

Ducele a recunoscut că el însuși a trecut prin momentele de epuizare, iar acum își rezervă aproximativ 45 de minute în fiecare dimineață pentru a „construi reziliența” prin intermediul meditației.

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

În cadrul unei conferințe online, în calitate de Chief Impact Officer al BetterUp, o aplicație pentru bunăstarea mental, el a spus că le-a oferit propriilor angajați șansa de a „include acest lucru în rutina de la locul de muncă”.

„Din punctul de vedere al unui angajator, nu te poți aștepta- în lumea de astăzi- ca oamenii să depună eforturi pentru ei înșiși dacă nu le oferi timpul necesar pentru a face acest lucru”, a declarat Ducele, vorbind în calitate de cofondator al Archewell.

Cu toate acestea, noua politică declarată a prințului reprezintă un constrast față de rapoartele despre vechea sa viață profesională alături de soția sa la Palatul Kensington și Palatul Buckingham, unde au existat zvonuri, potrivit cărora personalul se plângea de e-mailuri la cinci dimineața, dar și o acuzație de hărțuire făcută împotriva ducesei, pe care aceasta o neagă.

Acum, însă, când vremurile devin aglomerate este „fericit să recunoască” faptul că „grija de sine este primul lucru care este neglijat” printre rolurile de soț, tată, cineva care începe o afacere.

În conferința online, ducele a apărut alături de campioana de tenis Serena Williams, care l-a acreditat că i-a devenit antrenor de viață neoficial, cel care a ajutat-o să își rezolve problemele.

„Făcând muncă interioară” pentru a depăși cu succes provocările „se simte ca o superputere”, a adaugat prințul, aceasta fiind „cea mai satisfăcătoare muncă a sa în afară de cea de tată”.

Ducele de Sussex, cel care și-a părăsit rolul de membru activ al Familie Regale britanice în urmă cu doi ani, are acum mai multe locuri de muncă, pe lângă acordurile sale potențial lucrative cu Netflix, Spotify și editorii Penguin Random House.

Atât el, cât și ducesa sunt „ ofițeri de impact” la Ethic Investment, însă își păstrează și unele patronaje private ale unor organizații caritabile din Marea Britanie, inclusiv Jocurile Invictus și WellChild, dar nu mai deține afilieri militare.

După plecarea din Regatul Unit, soții de Sussex și-au împărțit expertiza pe o serie de subiecte în cadrul unor conferințe și evenimente online. De asemenea, au semnat cu o agenție profesională de discuri, iar anterior, prințul a vorbit despre sănătatea mintală și despre impacul morții mamei sale, Prințesa Diana.