• Prințul Harry și-a pierdut virginitatea pe un câmp din spatele unui pub cu o femeie mai în vârstă care l-a tratat ca pe un tânăr armăsar”.
  • Afirmația a fost făcută de ducele de Sussex în cartea sa de memorii explozivă, Spare”, care urmează să fie lansată marți.
  • Prințul britanic nu a identificat-o pe femeia misterioasă.

Prințul Harry și-a pierdut virginitatea pe un câmp din spatele unui pub cu o femeie mai în vârstă care l-a tratat ca pe un tânăr armăsar”. Afirmația a fost făcută de ducele de Sussex în cartea sa de memorii explozivă, Spare”, care urmează să fie lansată marți. Cartea a fost deja pusă în vânzare în Spania, unde mai multe agenții au obținut un exemplar în limba spaniolă. În carte, bărbatul în vârstă de 38 de ani spune că aventura în aer liber a avut loc când era student la Eton, în 2001. Fiul cel mic al regelui Charles al III-lea ar fi avut 17 ani la acea vreme.

Episodul Inglorious”, a scris Harry, citat de Page Six. Îi plăceau caii, destul de mult și m-a tratat nu foarte diferit de un armăsar tânăr. O plimbare rapidă, după care m-a plesnit peste fund”, a povestit el. Printre multele lucruri care nu erau în regulă la ea. S-a întâmplat pe un câmp cu iarbă din spatele unui pub aglomerat”.

Prințul britanic nu a identificat-o pe femeia misterioasă. Ani de zile, s-a bănuit că și-a pierdut virginitatea cu Elizabeth Hurley, care este cu 19 ani mai mare. Cu toate acestea, modelul și actrița britanică, acum în vârstă de 57 de ani, a negat vehement speculațiile. În noiembrie, Catherine Ommanney, fostă Real Housewives”, a susținut că a avut o aventură de o lună cu Harry, pe când era o mamă de doi copii, în vârstă de 34 de ani. Ea a precizat că el avea 21 de ani la acea vreme.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

O relație era cel mai îndepărtat lucru din mintea mea”, a adăugat ea. Harry s-a întâlnit cu femeia de afaceri din Zimbabwe Chelsy Davy, 37 de ani, între 2004 și 2011. De asemenea, a avut legături romantice cu Caroline Flack, o prezentatoare de televiziune engleză care a murit în 2020 la vârsta de 40 de ani, precum și cu Camila Romestrand și Ellie Goulding, înainte de a se angaja într-o relație cu Meghan Markle în 2016.

Markle, o actriță americană care a jucat în serialul juridic Suits”, a devenit ducesă de Sussex când s-a căsătorit cu Harry în 2018. Întâlnirea sexuală nu a fost singura amintire pe care tatăl a doi copii și-o amintește din anii petrecerilor. În carte, Harry spune că a luat cocaină de mai multe ori la vârsta de 17 ani pentru a simți” și a fi diferit”. De asemenea, a recunoscut că a folosit canabis și ciuperci magice, care l-au făcut să aibă halucinații că o toaletă vorbea cu el, scrie Fox News.

În plus, Harry face câteva dezvăluiri din perioada în care a servit în armată. El a petrecut un deceniu în armata britanică, servind de două ori în Afganistan. El susține că în cea de-a doua misiune, ca copilot și mitralior de elicopter Apache în 2012 și 2013, a ucis 25 de militanți talibani. Harry spune că nu a simțit nici satisfacție, nici rușine în legătură cu acțiunile sale și că, în focul luptei, a privit combatanții inamici ca pe niște piese eliminate de pe o tablă de șah, sau Răi eliminați înainte ca aceștia să poată ucide Buni”.

Veteranii au criticat comentariile, despre care sugerează că ar putea crește riscul de securitate pentru Harry. Colonelul în retragere Richard Kemp a declarat că a fost o eroare de judecată”, iar considerarea luptătorilor inamici drept piese de șah nu este modul în care armata britanică antrenează oamenii”.

Cred că acest tip de comentariu, care nu reflectă realitatea, este înșelător și potențial valoros pentru acei oameni care doresc răul forțelor britanice și guvernului britanic”, a declarat el pentru BBC. Talibanii au revenit la putere în Afganistan în 2021. Purtătorul de cuvânt al Ministerului afgan de Externe, Abdul Qahar Balkhi, a calificat invazia occidentală din Afganistan drept odioasă” și a declarat că comentariile lui Harry sunt un microcosmos al traumei trăite de afgani din cauza forțelor de ocupație care au ucis nevinovați fără nici o responsabilitate”.

În timp ce numeroasele dezvăluiri ale lui Harry au electrizat presa britanică, Palatul Buckingham a ridicat un zid de tăcere. Oficialii palatului au refuzat să comenteze vreuna dintre acuzațiile făcute de Harry. Un purtător de cuvânt al lui Charles, în vârstă de 74 de ani, nu a răspuns imediat la solicitarea de comentarii a Fox News Digital. Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington, care îi reprezintă pe prințul William și Kate Middleton, a declarat pentru Fox News Digital că nu are nici un comentariu.

Povestea lui Harry este dominată de rivalitatea sa cu fratele său mai mare, prințul William, care este moștenitorul tronului, și de moartea mamei lor, prințesa Diana, în 1997. Harry, care avea 12 ani la acea vreme, nu a iertat niciodată presa pentru moartea Dianei într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de fotografi. Aceasta avea 36 de ani în momentul morții.

Pierderea mamei sale bântuie cartea, pe care Harry o dedică soției sale, de 41 de ani, precum și celor doi copii ai săi „și, desigur, mamei mele”. Capitolul de deschidere descrie modul în care prințul Charles de atunci i-a dat vestea accidentului Dianei fiului său. Harry susține că tatăl său nu l-a îmbrățișat. Harry dezvăluie că, ani mai târziu, i-a cerut șoferului său să îl ducă prin tunelul Pont de l’Alma din Paris, locul accidentului fatal, sperând în zadar că acest lucru va ajuta la încheierea unui deceniu de durere necruțătoare”. De asemenea, el scrie că a consultat odată o femeie care pretindea că are puteri” și că poate transmite mesaje de la Diana.