• Lilibet este al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan.
  • Palatul Buckingham a confirmat că cuplul a contactat familia regală în legătură cu evenimentul.
  • Prințul Harry și Meghan au fost invitați la Încoronarea Regelui Charles, care va avea loc de ziua de naștere a lui Archie.

Prințul Harry și Meghan Markle au botezat-o pe fiica lor, Lilibet, în cadrul unei ceremonii intime în SUA. La eveniment ar fi fost invitați și membrii familiei regale, care, însă, nu au participat, potrivit News.

Fiica Prințului Harry și a lui Meghan Markle, Prințesa Lilibet Diana, a fost botezată în cadrul unei ceremonii restrânse la casa lor din California. Ducele și ducesa de Sussex au găzduit vinerea trecută ceremonia religioasă, care a fost oficiată de arhiepiscopul de Los Angeles, reverendul John Taylor.

Un purtător de cuvânt al lui Harry și Meghan a declarat că Prințesa Lilibet a fost botezată pe data de 3 martie de către arhiepiscopul de Los Angeles, reverendul John Taylor.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

„Pot confirma că Prințesa Lilibet Diana a fost botezată vineri, 3 martie, de către arhiepiscopul de Los Angeles, reverendul John Taylor” , a spus acesta.

„Regele Charles și William au fost invitați, dar nu au venit”

Jurnalistul regal Omid Scobie, un apropiat al Ducilor de Sussex, a relatat că „Regele Charles, Regina Camilla, Prințul William, Prințesa Kate au fost invitați, dar nu au participat” . Revista People a relatat că au fost prezenți între 20 și 30 de invitați, inclusiv mama lui Meghan, Doria Ragland, și nașul lui Lilibet, Tyler Perry. Actorul fusese văzut făcând o vizită la casa din Montecito a lui Harry și Meghan vinerea trecută și la un aeroport din Los Angeles, unde s-a îmbarcat în avionul său privat.

Nu se știe dacă au fost prezenți și alți membri ai familiei regale. Într-un interviu acordat pentru PEOPLE în ianuarie, Prințul Harry a vorbit despre dorința sa ca cei doi copii săi să aibă o relație semnificativă cu familia regală.

„Am mai spus înainte că mi-am dorit o familie, nu o instituție, așa că, bineînțeles, nimic nu mi-ar plăcea mai mult decât ca cei doi copii ai noștri să aibă relații cu membrii familiei mele, iar ei o fac cu unii, ceea ce îmi aduce o mare bucurie” , a spus Harry.

Harry s-a destăinuit și despre vizita specială pe care copiii săi au făcut-o străbunicii lor, Regina Elisabeta a II-a, înainte de moartea acesteia, în cartea sa de memorii, „Spare”.

„Nu mă puteam opri să îi imaginez cu bunica. Ultima vizită. Archie făcând plecăciuni cavalerești, surioara lui, Lilibet, îmbrățișând picioarele monarhului. Cei mai drăguți copii, a spus bunica, părând nedumerită. Se aștepta ca ei să fie un pic mai… americani, cred? Adică, în mintea ei, mai răzvrătiți” , a scris Harry.