• Produsele din piele pentru vânătoare fac parte dintr-o nișă pe piața din România, iar cererea este uriașă
  • Afacerea mergea bine și înainte, dar acum, în pandemiea cererea a crescut de 10 ori
  • Prețurile pornesc de la 50 de euro, dar pot ajunge și la 1.000 de euro

Pandemia te-a ținut mai mult în casă. Iar asta ți-a pus la treabă creativitatea.

Și uite așa, multe persoane au început să-și descopere noi pasiuni. Sau să le dea mai multă atenție celor vechi. Cum ar fi vânătoarea.

Și pentru că ai nevoie de echipamente, asta aduce profit micilor antreprenori. Unul dintre ei este Ben Brucker, un meșteșugar din Iași, care face la comandă obiecte din piele.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Ben face obiecte din piele pentru cei care sunt pasionați de plimbări în natură sau pentru vânători.

Clientul îi trimite cuțitul sau toporul, iar el îi face o teacă personalizată care protejează obiectul. Cuțitul se poate prinde și la curea. Sau de exemplu un termos.

Este o nișă pe piață din România, iar cererea este uriașă. Afacerea mergea bine și înainte, iar acum în pandemie cererea a crescut de 10 ori.

Obiectele se adresează tinerilor, de la 20, 30 de ani, până la 50, 60 de ani, când explorarea naturii devine mai dificilă. Majoritatea clienților sunt iubitori de natură și de frumos”, a povestit Ben Brucker, la Aleph News.

El spune că afacerea a început în momentul în care el însuși a dorit să cumpere aceste produse, iar în România nu a găsit un distribuitor.

„Confecționez și pentru străinătate. Am avut cereri din Franța, Canada și chiar din Japonia. Dincolo de produsele în sine, am fost invitat să țin cursuri”, a mai spus Ben Brucker.

Cât despre prețuri, acestea acestea pornesc de la 50 de euro, dar pot ajunge și la 1.000 de euro.

„Prețurile sunt în funcție de obiect. Am încercat să fie foarte accesibile, justificte. Produsele mici pornesc de la 200, 300 de lei și ajung, în cazul rucsacilor, până la 500, 700 sau 1.000 de euro”, a mai spus sursa citată.