• Victoria Lit, în vârstă de 25 de ani, câștigă 20.000 de dolari pe lună de la bărbați însurați și din conținutul OnlyFans.
  • Ea a dezvăluit ce dorea un fost abonat și era dispus să plătească oricât.
  • Îi place să filmeze conținut indecent pentru băieți, deoarece întotdeauna și-a dorit să devină într-un fel sau altul un star de filme erotice.

Victoria Lit, din SUA, câștigă 20.000 de dolari pe lună pe platforma destinată exclusiv adulților, de la bărbați însurați. Îi place să filmeze conținut indecent pentru băieți, deoarece întotdeauna și-a dorit să devină într-un fel sau altul un star de filme erotice. Acum, tânăra în vârstă de 25 de ani a povestit cum un bărbat i-a oferit o sumă uriașă de bani pentru o ciudățenie neobișnuită.

Vorbind pentru Daily Star, Victoria a povestit cum viața ei s-a schimbat complet de când a investit timp în OnlyFans. „Tipul care mi-a oferit bani pentru scuipat a fost primul meu tătic!”.

Victoria a povestit cum acesta o răsfăța adesea cu cadouri extravagante și, în schimb, își dorea lucruri de la ea. „Credeți sau nu, nu a trebuit niciodată să fac dragoste cu el, pentru că era la distanță. Dar el voia alte lucruri, cum ar fi chiloți uzați pe care îi folosea pentru a-și satisface nevoile. Lucrurile pe care le dorea au continuat să progreseze de la chiloți la alte articole de îmbrăcăminte. Voia să îi port și să transpir în sala de sport”.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dar o dată, Victoria a fost rugată să scuipe. „Mi-a oferit în jur de 5.000 de euro și pentru banii ăia nu puteam să refuz! În plus, era îndrăgostit de mine, așa că ar fi plătit orice am cerut. Îmi voi aminti mereu de el.”

„Omul cu laptele” care mă plătea să mă uit cum își toarnă lapte pe el, era obsedat să îmi spună că am „sânii ca o femeie care alăptează. Voia să-și imagineze că sunt însărcinată ca să mă prefac că îl alăptez”.

Individul voia ca Victoria să îi îndeplinească una dintre fanteziile sale, așa că i-a sugerat să bea lapte dintr-o sticlă pentru a-și imagina că alăptează. În timp ce creatoarea de conținut câștigă bani prin OnlyFans, ea visează să devină într-o zi instructor de pilates.

Ea a concluzionat: „Este de fapt foarte distractiv pentru mine să satisfac nevoile altora. Îmi place, de asemenea, să filmez scene cu fundul. Viața mea s-a schimbat complet cu OnlyFans și trăiesc în sfârșit viața pe care simt că o merit.”