• Un cuplu din Minnesota a purtat măști de protecție cu însemne naziste într-un supermarket
  • Femeia le-a spus martorilor că nu este nazistă și că doar încearcă să facă o declarație politică, în semn de protest față de impunerea obligativității măștilor
  • Magazinul unde s-a petrecut incidentul le-a interzis accesul celor doi în incintă pentru cel puțin un an

Un cuplu care purta măști de protecție cu însemne naziste a fost filmat în interiorul unui supermarket din Minnesota, relatează Huffington Post.

„Nu poți să fii american și să porți o asemenea mască. Nu poți. Literlamente am avut un război din cauza asta”, spune un martor.

Femeia le-a spus celor prezenți că nu este nazistă si că doar încearcă să facă o declarație politică, în semn de protest față de impunerea obligativității măștilor, care a intrat în vigoare zilele trecute pe teritorul statului Minnesota.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Dacă îl veți vota pe Joe Biden, veți fi în Germania Nazistă. Așa va fi. Socialismul va fi prezent în America”, a spus femeia neidentificată.

O altă fotografie care a circulat în mediul online o suprinde pe aceeași femeie în timp ce făcea salutul nazist.

Raphaela Mueller, una dintre clientele prezente în supermarket, originară din Germania, a spus că se simte rău din punct de vedere psihic, după ce a văzut simbolul ce este ilegal în țara ei natală.

„A fost demonstrat că trauma se transmite generațiilor următoare la nivelul ADN-ului, biologic. Am vrut să plâng imediat când am văzut însemnele naziste, nu-mi pot imagina cum se simt oamenii care și-au pierdut persoane dragi în timpul Holocaustului”, a spus aceasta.

Magazinul unde s-a petrecut incidentul le-a interzis accesul celor doi în incintă pentru cel puțin un an.