Protest împotriva măștilor de protecție: un cuplu din SUA a purtat măști cu însemne naziste într-un supermarket. Reacția magazinului

Un cuplu care purta măști de protecție cu însemne naziste a fost filmat în interiorul unui supermarket din Minnesota, relatează Huffington Post.

„Nu poți să fii american și să porți o asemenea mască. Nu poți. Literlamente am avut un război din cauza asta”, spune un martor.

Femeia le-a spus celor prezenți că nu este nazistă si că doar încearcă să facă o declarație politică, în semn de protest față de impunerea obligativității măștilor, care a intrat în vigoare zilele trecute pe teritorul statului Minnesota.

„Dacă îl veți vota pe Joe Biden, veți fi în Germania Nazistă. Așa va fi. Socialismul va fi prezent în America”, a spus femeia neidentificată.

O altă fotografie care a circulat în mediul online o suprinde pe aceeași femeie în timp ce făcea salutul nazist.

Raphaela Mueller, una dintre clientele prezente în supermarket, originară din Germania, a spus că se simte rău din punct de vedere psihic, după ce a văzut simbolul ce este ilegal în țara ei natală.

„A fost demonstrat că trauma se transmite generațiilor următoare la nivelul ADN-ului, biologic. Am vrut să plâng imediat când am văzut însemnele naziste, nu-mi pot imagina cum se simt oamenii care și-au pierdut persoane dragi în timpul Holocaustului”, a spus aceasta.

Magazinul unde s-a petrecut incidentul le-a interzis accesul celor doi în incintă pentru cel puțin un an.

Exit mobile version