• 99,9% din oamenii de pe planetă au un IQ mai mic decât al lui Laurent Simon
  • Puștiul are doar 11 ani și tocmai a absolvit prima facultate, secția fizică
  • Laurent vrea să construiască părți de corp mecanice

99,9% din oamenii de pe planetă au un IQ mai mic decât al lui Laurent Simon. Puștiul are doar 11 ani și tocmai a absolvit prima facultate, secția fizică. Știe ce îi rezervă viitorul.

„Planul lui pe termen lung este să devină un inventator. El spune că visul său este să creeze organe artificiale. Există și un motiv. Bunicii lui au probleme cardiace și vrea să-i ajute.”

Laurent Simon are doar 11 ani, însă are deja diplomă în fizică. Liceul l-a terminat la 8 ani și putea să devină cel mai tânăr absolvent de facultate din istorie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

S-a înscris la Universitatea din Eindhoven, însă nu i-a fost permis să își încheie studiile: nu avea suficiente examene bifate. Așa că a renunțat, s-a întors în Belgia și a încheiat 3 ani de facultate într-un interval de 12 luni. Acum, Laurent visează să schimbe lumea.

Într-un interviu pentru De Telegraaf, el spune că obiectivul său este să înlocuiască părți ale corpului uman cu unele mecanice. Astfel, vrea să atingă nemurirea. Părinții lui Loran și-au dat seama rapid că fiul lor este diferit, dar în același timp e cât se poate de normal.

Alexander Simion, tatăl lui Laurent: „Am văzut că îi plăceau alte lucruri, nu jucăriile. Dar nu ne-am gândit că este atât de special. Că aceste lucruri se întâmplau pentru că este atât de inteligent. Mulți oameni cred că tipii inteligenți neapărat joacă șah, se uită la filme cu Stephen Hawking sau lucruri de genul asta, dar Laurent este altfel. El consideră șahul plictisitor. Preferă să se uite la filme de acțiune.”