Raiul iubitorilor de dulciuri. A „nins“ cu ciocolată într-un oraș din Elveția

Raiul iubitorilor de dulciuri. A „nins“ cu ciocolată într-un oraș din Elveția Sursă foto: Twitter/kenyannews.co.ke
  • Într-un oraș din Elveția a „nins“ cu ciocolată
  • „Ninsoarea“ a apărut după ce compania Lindt & Sprungli a avut o defecțiune minoră la sistemul de ventilație
  • Mașina unui localnic a fost complet acoperită de pudra de cacao, iar compania s-a oferit să plătească pentru curățarea ei

Tu ce ai prefera? O ninsoare cu fulgi de zăpadă sau una cu ciocolată? Pe locuitorii unui oraș elvețian nu i-a întrebat nimeni, dar s-au ales cu o ninsoare de ciocolată.

Oamenii au avut parte de un șoc când a început să ningă cu particule dintr-o pudră fină de cacao. Te întrebi cum a fost posibil? Ei bine, fenomenul a avut loc după ce o ventilație de la o fabrică de ciocolată din apropiere s-a stricat, scrie The Independent.

Compania Lindt & Sprungli a confirmat marți că a apărut o defecțiune minoră în sistemul de ventilație de la o linie de producție de prăjituri cu cacao în fabrica sa din Olten, situată între Zurich și Basel.

Pudra de cacao, principalul ingredient folosit pentru a prepara respectivele prăjiturele, a fost purtată de vânt, iar pulberea s-a răspândit în imediata apropiere a fabricii, lăsând dâre fine peste localitate, vineri dimineață.

Între timp, sistemul de ventilație a fost reparat.

The Lindt & Spruengli company confirmed local reports Tuesday that there was a minor defect in the cooling ventilation for a line for roasted 'cocoa nibs'. Above, the powder is seen on a car windscreen
Sursă foto: Daily Mail