• Influencerul în domeniul îngrijirii părului Jasmine Larsen, din Bristol, are părul lung de 1,80 m.
  • Jasmine spune că primește oferte de a se tunde până la cereri în căsătorie.
  • Când a fost întrebată ce a determinat-o să-și lase părul atât de lung, Jasmine a spus că a fost întotdeauna fascinată de părul lung și că tăierea părului a întristat-o întotdeauna.

O femeie – supranumită „Rapunzel din viața reală” – a dezvăluit cum bărbați din întreaga lume îi oferă până la 200.000 de euro pentru șuvițe din părul ei lung și roșu aprins. Jasmine Larsen, influencer și antreprenor în domeniul îngrijirii părului, în vârstă de 20 de ani, din Bristol, a făcut o carieră de succes din părul său de 1,80 metri.

Dar înainte de a-și începe activitatea actuală, nu avea nici o idee că șuvițele ei ca cele ale personajului Rapunzel vor atrage atenția bărbaților din întreaga lume, care vor fi dispuși să îi plătească sume uriașe de bani. De la ofertele primite pentru tunsori până la cereri în căsătorie, postările private de pe Instagram ale lui Jasmine sunt inundate de cereri – ea spune că o persoană i-a oferit chiar și suma uriașă de 250.000 de dolari pentru a-și vinde părul.

După ce și-a terminat studiile în biochimie la UCL, Jasmine a lucrat ca editor pentru o perioadă de timp înainte de a-și da seama că părul ei are potențialul de a-i croi o carieră de succes. Pe lângă un flux de mesaje pozitive, căsuța poștală a lui Jasmine este mereu plină de avansuri din partea unor bărbați care fie îi oferă bani pentru a-și vinde părul, fie o cer în căsătorie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Obișnuiam să primesc o mulțime de cereri de a mă tunde pentru bani, a spus ea. Am primit, de asemenea, multe DM-uri de la bărbați care doreau videoclipuri personale cu părul în schimbul unei sume de bani. Uneori îmi cer coafuri care se întâmplă să fie un fetiș al lor. Un tip a făcut un videoclip cu un personaj de desene animate care îmi mânca încet părul lung. Mai nou, am primit o mulțime de cereri în căsătorie de la tot felul de bărbați. Unii dintre ei menționează bogăția lor și modul în care mă pot întreține. Trăiesc vieți luxoase și cred că pot obține orice femeie își doresc cu bogățiile lor, dar pentru mine este întotdeauna un mare nu.

Jasmine se confruntă, de asemenea, cu comentariile negative – deoarece unii sugerează că este egoistă sau narcisistă pentru că are părul atât de lung.

Unii oameni refuză să creadă că acesta este părul meu natural sau chiar culoarea părului, a spus ea. Ei spun că au impresia că părul meu este super gras și scârbos. Mă numesc chiar egoistă că îmi păstrez tot acest păr când sunt oameni bolnavi de cancer care au nevoie de o perucă. Este amuzant că mă acuză că sunt o narcisistă pentru că am părul lung, a adăugat ea.


Acum lucrează cu normă întreagă ca influencer și antreprenor în domeniul îngrijirii părului și își vinde propriile accesorii pentru păr, Lars Haircare, scrie Daily Mail.

Dintre cei cinci frați ai mei, sunt singura cu părul roșcat”, a spus Jasmine. Ambii mei părinți sunt turci, dar eu m-am născut și am crescut în Bristol, Anglia. În copilărie, mama îmi împletea mereu părul pentru școală. La vremea respectivă nu îmi plăcea această coafură și îmi doream în schimb o coadă de cal, dar acum sunt recunoscătoare că a ales o coafură protectoare. Am purtat împletitura aproape în fiecare zi în ultimii ani. Menține firele hidratate și protejate de factorii de mediu care pot duce la uscăciune și încrețire”.

Când a fost întrebată ce a determinat-o să-și lase părul atât de lung, Jasmine a spus că a fost întotdeauna fascinată de părul lung și că tăierea părului a întristat-o întotdeauna. Întotdeauna mi-a plăcut părul lung, încă de când eram mică”, a spus ea. Întotdeauna m-am simțit tristă după ce mă tundeam, așa că mi-am lăsat părul să crească după ultima tunsoare, la sfârșitul anului 2017″.

Jasmine are fani care îi iubesc părul în întreaga lume, oamenii întrebând în mod constant despre rutina ei și regimul de îngrijire a părului.

Mulți oameni vor să știe secretul meu de creștere a părului și le tot spun că este o combinație de lucruri, cum ar fi respectarea unei rutine constante de îngrijire a părului”, a spus ea. Majoritatea mă întreabă dacă culoarea părului meu este naturală, iar alții vor să știe cum îmi îngrijesc părul. Oamenii îmi spun că sunt sursa lor de inspirație pentru îngrijirea părului și îmi numesc părul cu adevărat uimitor”.