• Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre divorțul părinților ei într-un story pe Instagram
  • Ea a scris că „încă învăț cum să-mi gestionez cel mai bine propriul proces și emoții, la fel cum fac membrii familiei mele”
  • Postarea ei a venit în timp ce Bill și Melinda Gates au avut postări identice pe Twitter, în care au anunțat sfârșitul mariajului lor care a durat 27 de ani
  • Fostul cuplu a spus că va continua să lucreze împreună la fundația lor caritabilă

Jennifer, una dintre fiicele cuplului Bill și Melinda Gates a spus că trece printr-o „perioadă dificilă” pentru familie, într-un mesaj emoționant legat de divorțul părinților ei.

Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a comentat separarea într-o poveste Instagram, scriind: „Încă învăț cum să-mi gestionez cel mai bine propriul proces și emoțiile, așa cum fac și și membrii familiei mele în acest moment”.

Nu voi mai comenta personal nimic din legătură cu separarea, dar vă rog să știți că toate cuvintele frumoase și sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine”, a scris ea.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Jennifer este cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului Bill și Melinda. Ea mai are un frate, Rory, în vârstă de 21 de ani, și o soră Phoebe, care are 18 ani.

Miliardarul Bill Gates şi soția sa Melinda au anunțat luni că divorțează după 27 de ani de căsnicie.

”După o îndelungă considerare și multă muncă pentru relația noastră, am luat decizia de a pune capăt căsniciei noastre. În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă”, au anunțat cei doi pe Facebook și Twitter.