• Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și-a asumat un număr foarte mare de angajamente de când a devenit regina consort și arată absolut fantastic.
  • Regina Camilla critică „dietele ridicole”.
  • Camilla se bucură în mod deosebit de mese copioase, folosind produse proaspete, multe dintre acestea fiind de fapt produse pe domeniul lor.

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și-a asumat un număr foarte mare de angajamente de când a devenit regina consort și arată absolut fantastic. Camilla a vorbit deschis în trecut despre dragostea ei pentru legume și alimentația sănătoasă și chiar a fost fotografiată purtându-și FitBit-ul la angajamentele regale.

Sarah Campus, antrenor personal și antrenor de nutriție, a vorbit pentru Express.co.uk despre dieta probabilă a reginei și cum de arată atât de bine la 75 de ani.

Ea a afirmat: „Regina Camilla duce un stil de viață sănătos, activ și este consecventă cu acesta. Ea este probabil echilibrată în ceea ce privește alimentația fără restricții și mănâncă alimente organice de calitate. Ea are parte de somn de calitate și se bucură de aer liber. De asemenea, are un program de exerciții fizice, un FitBit, care o ajută să își urmărească nivelul de activitate. Se crede că regina Camilla ar putea folosi și un supliment de colagen, cum ar fi Correxiko – un colagen premium pe bază de colagen marin, care s-a dovedit a fi benefic pentru sănătatea articulațiilor, a pielii și împotriva îmbătrânirii.”

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?

Dacă așa stau lucrurile, atunci s-ar putea explica de ce regina continuă să arate atât de bine la 75 de ani. Sarah a continuat: „Regina consort duce un stil de viață foarte sănătos alături de soțul ei, regele Charles. Camilla se bucură în mod deosebit de mese copioase, folosind produse proaspete, multe dintre acestea fiind de fapt produse pe domeniul lor. La vârsta de 75 de ani, Camilla are un ten strălucitor și probabil că o mare parte din acest lucru se datorează faptului că ceea ce consumă este atât de organic, colorat și variat. În ceea ce privește nutriția lor, totuși, Camilla este o mare fană a ouălor, în special a celor omletă, care provin de la găinile din Highgrove.”

Fiul Camilei, Tom Parker Bowles, care este bucătar de meserie, s-a destăinuit anterior despre dragostea mamei sale pentru ouăle omletă. Sarah a adăugat: „La prânz, Camilla își propune să includă cât mai multe grăsimi bune din surse precum avocado, pește și migdale, toate acestea contribuind din nou la un ten strălucitor. Camilla crede într-o alimentație echilibrată, fără restricții, și nu crede în nici una dintre dietele la modă”, despre care regina consort a vorbit deschis.

Ea a sugerat că tendințele precum „mâncarea curată”, care poate face ca oamenii să elimine alimentele bogate în calciu, sunt „cel mai rău lucru de făcut”.

„Există diete ridicole, care elimină lactatele și toate lucrurile care sunt bune pentru oase”, a declarat regina pentru Daily Mail. „Multe fete văd modele slabe în reviste și toate vor să fie slabe. Este vorba și de social media”.

Sarah a explicat: „Camilla consideră că eliminarea lactatelor din alimentație, este ridicolă, fiind o sursă atât de importantă de calciu pentru articulații și oase. La cină, Camilla preferă în special de carnea de miel și orice fel de resturi rămâne, le folosește pentru o masă în ziua următoare, cum ar fi plăcinta ciobanului. De asemenea, îi plac fripturile de pui, somonul la cuptor și puiul la cuptor.”

Fanii regali ar ști că acest lucru este adevărat, deoarece fostul bucătar regal al Camillei, Carolyn Robb, a vorbit anterior pentru Racked despre Rege și Regină: „Au fost întotdeauna foarte economi. Dacă făceam friptură de miel și rămâneau resturi, probabil că mergeam și făceam plăcinta ciobanului în seara următoare.”

Sarah a remarcat: „Chiar dacă Regele Charles crede în veganism, Camilla crede că echilibrul este foarte important. În ceea ce privește gustările, Camilla a spus că îi place mazărea crudă direct din păstaie, dar va accepta cu plăcere și ceva dulce.”

Expertul s-a destăinuit și despre exercițiile fizice de care se bucură regina consort. Ea a spus: „Camilla practică în mod special yoga și pilates pentru a-și menține nucleul central puternic, corpul suplu și pentru a evita durerile de spate. Încorporează respirația profundă în exercițiile ei pentru a o ajuta să se relaxeze și să se destindă. Camilla este, de asemenea, un mare fan al activităților în aer liber, așa că se bucură de plimbările cu câinii ei în jurul proprietății sale și de timpul petrecut pe dealuri. Aerul curat și liber contribuie în special la îmbunătățirea calității somnului, la bunăstarea generală și la stimularea endorfinei.”

Regina Camilla a vorbit în plus despre dragostea ei pentru balet, iar anul trecut i-a spus dansatoarei profesioniste de balet Darcey Bussell că este „complet dependentă”.