• Margaret Howe Lovatt a povestit că i-a oferit cu plăcere delfinului Peter ca alinare sexuală, de multe ori în fața oamenilor, dar când relația lor s-a încheiat, acesta și-ar fi luat viața.
  • Erau trei delfini: Peter, Pamela și Sissy. Deși Margaret a lucrat cu toți trei, Peter a fost ales ca fiind delfinul individual cu care trebuia să formeze o legătură.
  • Ca parte a experimentului, Margaret a trebuit să se „mute” cu Peter și a locuit cu el șase zile pe săptămână în acvariul său.

Margaret Howe Lovatt a povestit că i-a oferit cu plăcere delfinului Peter ca alinare sexuală, de multe ori în fața oamenilor, dar când relația lor s-a încheiat, acesta și-ar fi luat viața.

Potrivit lui Margaret Howe Lovatt, sexul cu iubitul” ei, Peter, era foarte prețios, foarte blând”.

Sună frumos, ai putea crede. Dar poate nu și când afli că Peter era de fapt un delfin.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

În ceea ce privește poveștile de dragoste, relația dintre Margaret și delfinul Peter a fost, în cel mai bun caz, ciudată și în cel mai rău caz, deformată.

Și ca în cele mai multe relații amoroase sortite eșecului, când s-a terminat, unul dintre cei doi a fost atât de devastat încât s-a sinucis.

Relația ciudată a lui Margaret cu Peter a început atunci când a luat parte la un experiment la începutul anilor 1960.

În vârstă de doar 20 de ani, ea a făcut parte dintr-un proiect finanțat de NASA pentru a vedea cât de mult pot comunica oamenii cu delfinii, cu scopul de a folosi într-o zi aceste cunoștințe pentru a începe să vorbească” cu extratereștrii de pe alte planete.

Din cauza faptului că delfinii au creierul cel puțin la fel de mare ca al nostru, se crede că dezvoltarea unor modalități de comunicare cu ei ar putea deschide ușa pentru a vorbi cu alte specii inteligente.

Proiectul s-a desfășurat pe insula idilică St Thomas, din Caraibe și a fost condus de cercetătorul în neuroștiințe John Lilly.

Erau trei delfini: Peter, Pamela și Sissy. Deși Margaret a lucrat cu toți trei, Peter a fost ales ca fiind delfinul individual cu care trebuia să formeze o legătură.

Și, la fel ca într-o relație de dragoste între oameni, Peter și Margaret s-au îndrăgostit treptat unul de celălalt. Vorbind zeci de ani mai târziu despre experiențele ei în cadrul proiectului, ea a povestit cum Peter devenea gelos” dacă petrecea prea mult timp cu Pamela și Sissy.

Ca parte a experimentului, Margaret a trebuit să se mute” cu Peter și a locuit cu el șase zile pe săptămână în acvariul său. Ea dormea pe un pat improvizat pe platforma liftului din mijlocul camerei, în timp ce își făcea temele pe un birou suspendat de tavan și atârnând deasupra apei.

Margaret a spus că, pe lângă faptul că a încercat să-l învețe pe Peter să vorbească, a dezvoltat și o relație fizică cu acesta.

Peter era un tip tânăr”, a spus ea.

„Era la maturitate din punct de vedere sexual și era puțin obraznic”.

Acea relație de a fi nevoiți să fim împreună s-a transformat într-un fel de plăcere de a fi împreună, de a dori să fim împreună și de a-i simți lipsa când nu era acolo”, a declarat ea pentru BBC.

Ea a spus că Peter a devenit foarte interesat” de anatomia ei, în special de picioarele ei și își petrecea perioade lungi de timp cuibărit între ele, fascinat.

Dar abia când a apărut un profil notoriu al revistei Hustler a ieșit la iveală adevărata amploare a relației lor.

Articolul susținea că Margaret s-a apucat să-i ofere lui Peter o ușurare sexuală ori de câte ori acesta devenea prea excitat pentru a participa la experimentele ei.

Margaret a spus: Era mai ușor să integrez asta și să las lucrurile să se întâmple. A fost foarte prețios, a fost foarte blând.

Peter știa că sunt chiar acolo… din nou a fost ceva sexual din partea lui, nu a fost sexual din partea mea, senzual poate.”

Dar, din păcate, la fel ca o relație de dragoste umană, povestea de dragoste dintre Margaret și Peter s-a încheiat brusc atunci când NASA a decis să pună capăt experimentului și au luat-o pe drumuri separate.

Într-o întorsătură șocantă a poveștii, la scurt timp după aceea, Peter s-a înecat în ceea ce pare a fi o sinucidere.

Oricât de ciudat ar părea, este posibil ca delfinii să se înece și se pare că Peter s-a înecat în mod deliberat.

Delfinii au nevoie să iasă la suprafață în mod regulat pentru a respira și se pare că Peter, îndrăgostit, a decis să rămână în mod deliberat scufundat până când s-a sufocat.

În ceea ce o privește pe Margaret, aceasta și-a continuat viața și a rămas să locuiască în St Thomas, căsătorindu-se cu fotograful proiectului și având cu acesta trei fiice.