• Andrei este revoltat pentru că locurile de joacă sunt încă închise
  • Vara plină de restricţii le dă de furcă părinţilor care vor să organizeze petreceri pentru cei mici
  • Proprietarii de locuri de joacă au fost nevoiţi să se reinventeze

Pe Andrei l-am găsit în parcul Cișmigiu împreună cu soţia şi cu băieţelul lor, Robert. Din cauza restricţiilor, îi este foarte greu să găsească locuri unde cel mic să se distreze. Aşa că se mulţumește să mai schimbe parcurile prin Bucureşti. În august trebuie să organizeze petrecerea de un an a finului lui, dar, din cauza restricţiilor, încă nu a găsit locaţia.

Nu doar părinţii au de suferit, ci şi anteprenorii. De mai bine de trei luni Alexandra are afacerea închisă, dar s-a reorientat. Nu mai organizează petreceri pentru copii, dar îi ajută pe părinţi să o facă, spre bucuria piticilor. Le trimite clienţilor seturi pentru aniversări, care conţin baloane, costume şi ornamente.

Uite ce spune Andrei:„Eu cred că ar trebui să fie deschise. Dacă se fac concerte cu 500 de persoane, ar trebui să fie deschise şi locurile de joacă. Mi se pare absolut anormal ce se întâmplă. Acasă a devenit foarte foarte dificil, adică, nu mai suntem în anii ’90.“

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Alexandra Timofte, anteprenor: „Am creat întâlniri supreme între personajul preferat şi copil, astfel încât se întâlnesc şi au un videocall şi îşi spun ce au făcut în perioada asta. Copiii au nevoie foarte mult de magia personajelor şi tot ce înseamnă petrecerea pentru copii“.