Cu siguranță dacă ai avut și tu coronavirus te-ai simțit neputincios atunci când ți-ai pierdut gustul și mirosul. Și, să gătești în timp ce ai coronavirus poate fi un chin. Dar, să știi că sunt rețete pe care le poți face fără să dai greș.

Îți spune Mihai Toader, chef cu o experiență de 9 ani. Și el a fost infectat cu Sars-Cov-2, dar asta nu l-a împiedicat
să gătească.

Am avut, bineînțeles ca toată lumea febră, frisoane și pur și simplu am trecut printr-o noapte în care am crezut că îngheț. De pe o zi pe alta, în noaptea respectivă, mi-am pierdut toate simțurile. Găteam lucruri foarte simple, fără multă improvizație”, a explicat, la Aleph News. chef Mihai Toader.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

Uite câteva sfaturi care să te ajute dacă treci printr-o experiență similară. Chiar și fără miros, ai variante suficiente de rețete, îți spune Mihai. Așa că gândește-te de două ori înainte să suni la firma de delivery.

„Pentru cei care nu au gust și miros e indicat să faci o rețetă cu gramajul presetat, în care îți cântărești chiar și sarea pe care o pui. Sunt rețetele de patiserie, de cofetărie la fel, dulciuri. Pâinea nu necesită atât de mult să o guști”, a continuat bucătarul.