Revelion în pandemie. Cum s-au adaptat restaurantele: comenzile speciale făcute de clienţi vin direct acasă

  • Bucătarii fac de două zile pregătiri pentru cina de revelion
  • Un restaurant din Cluj a avut zeci de comenzi
  • Un meniu cu caracatiţă, vită şi şampanie costă 600 de lei

O fi pandemie, dar petrecerea de Anul Nou trebuie să fie petrecere. Și dacă faci Revelionul în sufragerie, tot trebuie să te simți ca la restaurant.

Bucătarii pricepuți îţi sar în ajutor, ca tu să nu-ți bați capul cu prepararea meniului. Sau, dacă vrei, poți să te simți tu ca un chef în propria bucătărie.

“Noi le oferim clienţilor mâncare gata gătită, condimentată şi foarte gustoasă. Urmând ca imagineaţia lor să îşi facă treaba. Cum montează în farfurie şi cum aranjează”, a declarat bucătarul Ovidiu Olariu.

Meniurile au fost gândite pentru o cină în doi sau pentru două cupluri: “Avem două tipuri de meniu. Unul cu curcan şi cu peşte şi unul cu vită şi caracatiţă. În ideea de a statisface mai multe tipuri de gusturi. Toate meniurile noastre au fost gândite pe multiplu de doi”, spune Ozana Grindean, manager la restaurantul 25th Downtown.

Zeci de clienţi şi-au comandat din timp meniurile pentru masa de Revelion, iar astîzi le vor avea livrate acasă.