• Agentul sportiv Rich Paul a lăsat să se înțeleagă că ar fi nerăbdător să devină din nou tată într-un interviu recent.
  • El a explicat că, după ce a experimentat pentru prima dată paternitatea la „o vârstă foarte fragedă”, abordarea sa în ceea ce privește creșterea copiilor ca „tată mai în vârstă” ar arăta destul de diferit față de prima sa experiență.
  • Cu puțin timp înainte de a se cupla cu Paul, Adele și-a finalizat divorțul de antreprenorul britanic Simon Konecki în aprilie 2019. Cei doi împart custodia fiului lor în vârstă de nouă ani.

Actualul iubit al cântăreței Adele, agentul sportiv Rich Paul, pare cu siguranță plin de speranță în legătură cu această posibilitate, lăsând să se înțeleagă că ar fi nerăbdător să devină din nou tată într-un interviu recent acordat E! News.

Rich Paul a explicat că, după ce a experimentat pentru prima dată paternitatea la „o vârstă foarte fragedă” și ulterior și-a crescut cei trei copii, abordarea sa în ceea ce privește creșterea copiilor ca „tată mai în vârstă” ar arăta destul de diferit față de prima sa experiență.

„Ca tată tânăr, crescând o afacere, a fost destul de greu”, a recunoscut el. „Dacă ar fi să am mai mulți copii, aș fi un tată diferit. Aștept cu nerăbdare să fiu un tată diferit.”

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Apreciez experiența pe care am avut-o ca tată foarte tânăr, dar aștept cu nerăbdare să fiu și un tată diferit, un tată mai răbdător.”, a mai spus Paul.

„De multe ori, atunci când construiești o afacere, ești mereu în mișcare, te muți de colo-colo, iar copiii cresc repede, într-o clipită. Următorul lucru pe care îl știi este că merg pe jos, merg pe bicicletă, aleargă și se învârt. Și asta este problema.”, a adăugat el, menționând că fiica sa este deja în primul an de facultate.

Paul, 40 de ani și Adele, 34 de ani au devenit oficiali pe Instagram în septembrie 2021. Dezvăluirea a venit după ce au fost văzuți sărutându-se la un meci din NBA, în luna iulie a aceluiași an.

Cu puțin timp înainte de a se cupla cu Paul, Adele și-a finalizat divorțul de antreprenorul britanic Simon Konecki în aprilie 2019. Cei doi împart custodia fiului lor în vârstă de nouă ani, Angelo.