• Raed Arafat te avertizează că relaxarea măsurilor de siguranță are câteva reguli care trebuie respectate
  • De pe 15 mai, vei putea să mergi în parc și să faci mișcare mai departe de casă
  • Arafat crede că situația e sub control datorită ție, cel care care ai ținut cont de recomandările autorităților

Chiar dacă te bucuri că de pe 15 mai restricțiile vor fi ridicate și vei putea să mergi să te plimbi în parc sau să faci mișcare, și nu doar în jurul casei, nu te entuziasma prea tare, pentru că în continuare vor exista reguli de respectat.

Invitat în emisiunea „Marius Tucă Show“, Raed Arafat avertizează că virusul nu a dispărut, iar o parte din responsabilitatea autorităților se îndreaptă către tine. Drept urmare, va trebui să fii și mai responsabil: „Dacă luăm măsuri de relaxare nu înseamnă că s-a terminat problema şi că virusul a dispărut. Vom începe să convieţuim cu el. Se transferă o parte dintre responsabilitatea autorităţilor către cetăţeni. În acest caz, populaţia trebuie să fie şi mai responsabilă“.

Vorbind despre activitățile individuale pe care le poți face, Arafat a spus: „De la a ieşi la plimbare mai departe de jurul casei, până la activităţi sportive individuale. Vei putea merge să joci tenis. Vor fi relaxate anumite activități care îți permit să duci o viață mai aproape de normal: să poţi să ieşi, să te plimbi, să mergi în parc“. 

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ
SCADE INTERESUL PENTRU VISION PRO
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA

Simte-te mândru dacă și tu ești unul dintre cei despre care Arafat spune că au reacționat cu solidaritate, au respectat regulile și datorită lor situația e sub control: „Populatia a respectat regulile şi recomandările. Suntem aici pentru că cea mai mare parte a populaţiei a respectat regulile, chiar dacă au existat discuţii şi comentarii. Tot ce s-a întamplat e muncă de echipă, iar din echipa asta face parte şi populaţia. N-am îndoieli că marea parte tot va respecta regulile“.

Sursă foto: Alexandru Dobre/Mediafax Foto