Rihanna, prima apariție publică alături de A$AP Rocky de când a născut

Sursă: Twitter
  • Fanii au văzut-o pe Rihanna în Londra, în timp ce iubitul ei, A$AP Rocky, a cântat la Wireless Festival.
  • A fost prima apariție publică a cântăreței de când a născut un băiețel în luna mai.
  • Înainte de concert, cuplul a fost surprins la o frizerie.

Rihanna și-a făcut vineri prima apariție publică de când a născut, potrivit unor videoclipuri postate pe rețelele de socializare.

Într-un scurt clip postat pe Twitter, Rihanna a fost surprinsă trecând pe lângă mulțimea care participa la Wireless Festival, Londra, în timp ce Rocky se pregătea să intre pe scenă.

Apariția cântăreței a avut loc în prima zi a festivalului, care se desfășoară în Crystal Palace Park din Londra.

La eveniment, ea a purtat o jachetă neagră Prada, asortată cu detalii din pene, relatează Elle, citată de Insider.

Rihanna și-a purtat părul lung și negru despletit și a asortat look-ul cu jambiere negre și un colier argintiu.

Înainte de concert, cuplul a fost surprins la o frizerie. Videoclipurile care au circulat pe rețelele de socializare arată sute de fani țipând în fața magazinului, în timp ce cântăreața, care purta o pereche de ochelari de soare și un top închis la culoare, filma reacția din interior.

Rihanna și Rocky au anunțat sarcina în luna ianuarie, dezvăluind vestea printr-o ședință foto care a pus în evidență burta ei.

Vorbind cu Vogue, în luna mai, pentru articolul de copertă, Rihanna a declarat că ea și Rocky nu plănuiau neapărat să aibă un copil.

„Pur și simplu ne-am distrat”, a spus ea. „Și apoi a fost pur și simplu acolo pe test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început.”

În luna mai, fondatoarea Fenty Beauty, în vârstă de 34 de ani, a dat naștere unui băiețel în Los Angeles, potrivit mai multor surse, citate de Insider.