Robinson Crusoe modern. Povestea unui canadian care trăiește singur pe insula plutitoare pe care și-a construit-o din deșeuri

  • Un canadian și-a construit o insulă plutitoare din obiecte aruncate
  • De 17 ani el locuiește de unul singur fără bani
  • Casa lui are două etaje, are grădină și găini și panouri solare

Nu îl interesează când se lansează un nou iPhone sau cine este președintele Statelor Unite. Este un Robinson Crusoe modern: un locuitor din Canada care trăiește singur în mijlocul naturii.

„Shadow“: „Bine ați venit pe insula mea! Eu sunt Shadow, iar aceasta este Insula de Nicăieri. Încerc să trăiesc fără bani pe cât posibil. Este o mentalitate brută. Banii sunt buni pentru unii, dar nu sunt buni pentru mine.“

Nu își spune numele real. Vrea să fie cunoscut doar ca Shadow, Umbra. De 17 ani a plecat din orașul natal. S-a retras pe o insulă plutitoare pe care și-a construit-o singur. Movila lui crește din deșeurile aruncate de alții în râu.

Chiar dacă este un singuratic, are rude și prieteni care îl mai vizitează. Ca să îl facă celebru, i-au dat un cont de Instagram și acum are mii de urmăritori.

În rest, trăiește pe cont propriu, are două găini, mănâncă ce pescuiește și sfidează autoritățile care tot încearcă să îl alunge de pe râu.