• Stațiunile preferate ale românilor sunt Rânca – județul Gorj, Munții Apuseni, Munții Banatului și Sibiu.
  • Autoritățile s-au pregătit pentru această perioadă.
  • Aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marți, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la ceremonia oficială în format restrâns.

A fost prima zi de minivacanță. Și, deși pârtiile nu au fost deschise oficial, acest lucru nu i-a oprit pe turiști să meargă la munte.

Stațiunile preferate ale românilor sunt Rânca – județul Gorj, Munții Apuseni, Munții Banatului și Sibiu.

Află și că autoritățile s-au pregătit pentru această perioadă. Circa 10.000 de poliţişti vor acţiona zilnic, în stradă, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, fluidizarea traficului rutier şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, precum şi pentru verificarea respectării măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV-2.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Dacă ai rămas în Capitală și te întrebi dacă vom avea sau nu paradă de 1 Decembrie, trebuie să știi că aproximativ 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marți, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la ceremonia oficială în format restrâns.

Însă, evenimentul nu va fi deschis publicului, se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.