• Românii își uită cel mai des obiectele în taxi în general joi și vineri
  • Cele mai frecvente obiecte sunt căști, genți, ochelari, portofele, poșete, haine , sticle de apă și bani
  • Potrivit Enciclopediei anuale a lucrurilor, orașele cu cei mai mulți uituci sunt Londra, Kiev, Varșovia, București și Lisabona

Graba și neatenția te pot lăsa fără bunurile personale. Bucureștiul este unul dintre orașele din Europa cu cei mai mulți oameni care își uită obiectele personale în Uber. Asta aduce Capitala pe locul 4 pe continent.

Cele mai frecvente obiecte pierdute în Uber sunt: căști, genți, ochelari, portofele, poșete, haine, laptop, sticle de apă și bani.

Care sunt zilele pline de „uituci”?

În general, în zilele de joi și vineri, conform Enciclopediei anuale a lucrurilor, oamenii obișnuiesc să își uite lucrurile în taxi, spre după-amiază când ies de la muncă și probabil sunt încă cu mintea la cele desfășurate pe perioada zilei sau de ce nu, cu gândul la weekend.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ei își uită des portofelele sau poșete și în zilele de luni.

Cei mai conectați la device-uri și cei care folosesc foarte mult căștile au tendința, din grabă, să le uite frecvent miercurea.

Chiar și cărțile de identitate sunt frecvent pierdute

Hainele sunt uitate cel mai des în zilele de marți. Miercurea, oamenii tind să-ți uite căștile sau boxele audio. Ochelarii sunt uitați cel mai des joia. În zilele de vineri utilizatorii își uită cărțile de identitate sau permisele auto. Duminică, obiectele cele mai uitate sunt telefoanele sau camerele

În topul Enciclopediei anuale a lucrurilor pierdute se numără londonezii, ucrainenii, polonezii și portughezii.

Topul orașelor în care oamenii uită bunuri în Uber:

  • Londra
  • Kiev
  • Varșovia
  • București
  • Lisabona

Cel mai simplu mod de a recupera un obiect pierdut este de a-l suna pe șofer sau să te conectezi la contul tău de Uber de pe un computer în așa fel încât să intri rapid în posesia lor. În caz contrar, nu rămâne decât să fii mai atent pe viitor și să îți cumperi din nou obiectul pierdut.